Andra

It’s a must!

Ni har väl inte missat att det finns finmust på Systemet? Inget ont om den vanliga gamla julmusten, men den här finmusten är SÅ mycket bättre! Den kostar 30 spänn styck på Systemet, och finns i två varianter; en som är lagrad på romfat, och en som legat och dragit sig på bourbonfat. Musten innehåller endast 0,3% alkohol, så jag som ammar vågar ta mig ett glas must och festa till fredagsmyset med något roligare än saft. Ikväll ska vi dricka en sådan här flaska till vår lövbiff. Häpp!

12 december, 2014

4 kommentarer

  1. Hej! Tack för en mysig och inspirerande blogg, jag och min mamma är väldigt förtjusta i att följa dig😊 En liten parentes: julmusten är inte helt alkoholfri, innehåller 0,3% alkohol. Jag jobbar själv på systembolaget och vår rekommendation är att gravida dricker de som är helt alkoholfria (0,0%), just för att vara på den säkra sidan. Är en rekommendation, inte en pekpinne. Tack ännu en gång för en fin blogg! Stoor kram

    1. Hej! Stort tack för en mycket bra kommentar! Jag ändrade genast i texten. Själv drack jag den inte när jag var gravid just för att den innehöll 0,3%, men jag fick av någon anledning för mig att den numera var helt alkoholfri. Jättebra att du sa till! Stor kram till både dig och din mamma!

  2. Den stod vi och kollade på idag, men vi hade korgen full av andra flaskor så det fanns varken plats eller armmuskler kvar:) Men det är ju säkert inte sista gången vi är i den butiken innan jul, så vi ska nog lyckas få hem en flaska vi också.
    Ha nu en riktigt skön helg, håll i hatten om ni ger er ut.
    Kram på er

  3. Jag tror aldrig jag har testat must med alkohol i. Finns det? Däremot tyckte jag att denna smakade alkohol och inte alls som julmust, mer som en alkoholfri mumma. Och det kan ju vara ett trevligt alternativ till dem som brukar ha mumma på julbordet och vill vara nyktra på julafton.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration