Andra Reportage

Jag blir matskribent!

Jag ska bli matskribent! Visst är det hyvens? Nu på lördag den 3:e december lanseras Barometerns utökade bonusbilaga Bonus Weekend, och där kommer jag att ha med ett uppslag som heter Helenas Kök. Jag kommer att ha minst ett uppslag i månaden, där text varvas med bilder och recept. På lördag kommer jag i sann pensionärsanda att hugga tidningen direkt ur handen på brevbäraren! Här kan man följa Barometerns bonusbilaga på Fejan.

28 november, 2011

24 kommentarer

  1. Vad underbart! Du matskribent….detta är bara början :-)Tänk vilka fina inlägg du kan bjuda på.Detta var verkligen kul att höra.Finns det nån chans att en böna från västkusten kan få läsa detta?Kanske finns på nätet….Kram på dig!

  2. Så himla roligt. Jag bakar för fullt för att pröva dina recept sen jag hörde dig på kalmar radio. Lycka till!

  3. Grattis!! Vad skoj! Hoppas bilagan går att läsa via nätet då jag ju bor i Halmstad…annars får mamma och pappa spara tidningarna åt mig 😉 Jag gillar verkligen att läsa det du skriver – du är awsome 🙂 Kram Emelie

  4. Åh vad roligt, verkligen en trevlig överraskning! Det passar dig jättebra <3 Mina föräldrar i Oskarshamn borde få samma bilaga, så jag ska be dem spara dem till mig. Så jag kan få en autograf direkt på tidningen om jag någon gång träffar dig menar jag 😉

  5. Tack för alla glada kommentarer, ni är bäst! Jag ska försöka få ut reportaget här på bloggen under helgen, så att även ni som bor i andra delar av Sverige ska kunna ta del av det! 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration