På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Å va kul! GRATTIS! Söta bilderna på dig o Bally är, när "ni" dekorerar pepparkakshuset…
Vad underbart! Du matskribent….detta är bara början :-)Tänk vilka fina inlägg du kan bjuda på.Detta var verkligen kul att höra.Finns det nån chans att en böna från västkusten kan få läsa detta?Kanske finns på nätet….Kram på dig!
Åh vad kul! Grattis!
Vad kul, grattis!
Så himla roligt. Jag bakar för fullt för att pröva dina recept sen jag hörde dig på kalmar radio. Lycka till!
Åh… Jag är superavis! Jag vill också kunna titulera mig matskribent. Så himla kul! Grattis!
Stort Grattis! Vad roligt, det passar ju dig klockrent!
Lycka till! Kram Gourmetmorsan
Vad roligt! GRATTIS!
Vad roligt!! Grattis!!
Vad roligt, Grattis! Fast inte oväntat för du är verkligen en perfekt matskribent.
Så roligt, gratulerar! 🙂
VAD KUL STORT GRATTIS : ) kram Sofia
Så roligt, lycka till!!
Grattis! Jag har bara väntat på att du ska bli skribent 🙂
Gratulerar. Passar dej som hand i handsken tycker vi, både bra på att skriva och på att fixa god mat och dryck!
Jättekul! Tror det blir en lååång frukost på lördag!
Kram Ellinor
Grattis!! Vad skoj! Hoppas bilagan går att läsa via nätet då jag ju bor i Halmstad…annars får mamma och pappa spara tidningarna åt mig 😉 Jag gillar verkligen att läsa det du skriver – du är awsome 🙂 Kram Emelie
Stort grattis Helena! Mycket välförtjänt!
Va kul! Gratulerar…hoppas det går bra för dig.
Vill passa på att upplysa om en tävling på http://foodelicious.se/tavla-om-presentkort-pa-kokshem-se där man kan vinna presentkort till Kökshem.se
Vad kul! Stort grattis! Väldigt välförtjänt!
Grattis! Så himla kul!
Åh vad roligt, verkligen en trevlig överraskning! Det passar dig jättebra <3 Mina föräldrar i Oskarshamn borde få samma bilaga, så jag ska be dem spara dem till mig. Så jag kan få en autograf direkt på tidningen om jag någon gång träffar dig menar jag 😉
Tack för alla glada kommentarer, ni är bäst! Jag ska försöka få ut reportaget här på bloggen under helgen, så att även ni som bor i andra delar av Sverige ska kunna ta del av det! 🙂
Grattis Helena!
Så roligt och vad glad jag blir för din skull!!
Jag har ju lyckan att få läsa tidningen och bloggen
kram