Andra

Jag gästbloggar!

Idag gästbloggar jag här hos Nordljus, en av mina absoluta favoritbutiker på nätet för saker till hemmet, köket och mig själv. Det är livsfarligt att klicka runt sig på deras sida, det slutar oftast i att ett alltför välbekant ha-begär uppstår. Och man är ju inte den som tycker illa om fina saker…

Idag tipsar jag om pannacottan med glöggspegel, en efterrätt som jag redan hunnit tillaga ett par gånger sedan jag svängde ihop den första gången för några veckor sedan. Man kan aldrig få för mycket pannacotta här i livet. Eller bacon. Mitt gästbloggsinlägg (som dock är helt vegetariskt och fritt från bacon) kan läsas här.

Vad har ni för er annars ikväll, kära läsare? Bally och jag har varit ute på promenad med en kompis till mig, det var riktigt halt ute och nästan lite isigt. Men ingen snö. Nu sitter vi här och är mätta på citronpasta (ett av de recept som har överraskat mig allra mest, måste jag säga) och dricker té. Önskar er en trevlig tisdagskväll!

6 december, 2011

13 kommentarer

  1. Njaa, helt vegetarisk är den inte eftersom det är gelatin i den 😉 (Förlåt, jag kunde inte låta bli)

    Låter supersmarrigt dock! 🙂

  2. Wow! Vilken läcker pannacotta! Så fint, måste jag testa =) Hoppas allt är bra och att vi ses snart! Kramar

  3. Fortfarande inte fått gjort glöggspegeln 🙁 Men snart!! 🙂 Vad härligt med lite gästblogging på Nordljus…du börjar sätta dina små avtryck lite varstans,trevligt!Tisdagskvällen gick i tapetseringens tecken då vi totalrenoverar vårt tv-rum…blir så mysigt och ombonat! Kram.

  4. Vad många ni är som fått snö!

    Lenita – vad duktiga ni är med renoveringen av ert hus! Kan tänka mig att det blir jättefint i TV-rummet! 🙂 Kram!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration