Andra Öland Reportage

Jag pratar pumpor i web-TV!

Gott folk! Nu kan ni som vill se mitt inslag från Barometerns web-TV under invigningen av Ölands Skördefest som ägde rum i torsdags kväll. Vi pratar om pumpor, lök och skördefesten, som pågår för fullt här på Öland nu i helgen. Idag lördag är den största besökardagen av alla. Det går inte att klicka på bilderna här ovan, utan ni får istället klicka på den här länken, så kommer ni direkt till inslaget där jag är med.

Vi håller på och förbereder födelsedagsmiddag här hemma eftersom mammas man Günter fyller jämnt imorgon, men en liten stund hoppas jag att vi hinner åka iväg på skördefesten idag. Då blir det nog en tur till mysiga Bläsinge bygata, där man kan köpa snittblommor från trädgårdar och grönsaker i små stånd längs med vägen. Just nu ska jag dock ägna mig åt förrättssoppan, och försöka att inte bränna vid pinjenötterna som ska rostas. Det är en bedrift i sig.

26 september, 2015

En kommentar

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration