Andra

Jag testar matkasse!

Jag har länge varit sugen på att testa hela den här matkasseprylen, och den här veckan händer det! I måndags stod vår kasse från Familyfood utanför dörren, och vi äter oss igenom den fram till och med fredag. I helgen kommer ett seriöst utlåtande, men jag kan redan nu säga att jag är mycket positivt inställd! Och vill ni veta något chockerande? Igår åt jag FISK. Jag tycker ju som bekant inte om fisk, ingenting från havet ens. Patetiskt och pinsamt men ack så sant. Men igår stod det hokifilé på menyn, och eftersom jag är fast besluten att följa menyn till punkt och pricka, så åt jag min fisk. Jojomänsan! Blotta vetskapen om att jag skulle äta fisk gjorde att hela gårdagen var lika ångestladdad som om det stått en timmes spinning på kvällsschemat, men det var faktiskt inte alls så farligt. (Och då menar jag fisken, inte spinning. Min åsikt om spinning är att det kan betraktas som ett straff.) Men, som sagt, en full veckorapport kommer till helgen!

18 januari, 2012

17 kommentarer

 1. Jamen detta ser jag verkligen framemot… och vad härligt att du äntligen smakade på fisk då 😉 som du vet är det ju nyttigt… HAHA!!! Kunde inte låta bli 😉

  BTW.. själv vann jag ju en kasse mat och tyckte den var super,.. Linas Matkasse var det. Recepten var jättelätta att följa, varorna helt okej och allt var gott.
  Tyvärr räcker inte kassen till 6pers plus två matlådor, och hade blivit väldigt mycket dyrare än när jag handlar själv… men hade vi varit en mindre familj så vetti tusan om jag inte hade satsat varannan vecka på det. Nu bor man ju på landet då och det är alldeles för få som är intresserad så dom kör inte ut kassarna hit.
  Men man vet ju inte i framtiden 😉

  Ser framemot helgens inlägg angående ämnet 😉

  Trevlig kväll!

  Kram Stina

 2. Ser fram emot att få höra utlåtande…. Vi har nämligen oxå signat upp oss på en matkasse från Mat & Ro. Och det ska verkligen bli kul att prova på.
  Ha det bäst / Liv

 3. Hoppas ni gillar den! Vi har kört Lina Matkasse i drygt 1,5 år och är SÅ nöjda. De har "automatiska" uppehåll i juli och över jul så då får man ju ett avbrott. Visst är det bra att man "tvingas" äta sådant som man själv annars inte hade lagat. Det finns så himla många goda rätter som alla borde upptäcka.

  Kram Linda

 4. Hahaha, vad jag skrattade när jag läste det där om fisken 🙂
  Hoppas att kassen är bra och att ni blir nöjda.

  Jag har provat två olika sorters kassar, men det är samma problem varje gång.. för lite mat. Min sambo äter som en häst och jag tycker att det är tråkigt att laga mat om det inte räcker till matlåda 🙂

 5. Inte illa att du åt fisk! Och kul att höra vad du tycker om en matkasse, inte för att jag själv vill prova, men de är ju världens innegrej just nu så kul med en foodies perspektiv.

 6. Jag testade Linas matkasse förra året, helt ok och fina råvaror. Jag hade lite svårt att följa recepten slaviskt bara, lade till lite här och drog i från lite där.

  Vi tyckte bara att det var lite för lite mat. Med två växande grabbar så går det åt en del mat 😉

  Skall bli spännande att höra vad du tycker.

 7. Jag måste ju vara sämst på matematik men är det verkligen billigare att köra på matkasse än att handla allting själv? På billigare ställen såsom willys o att handla erbjudanden? :/
  Hade varit roligt att få testa en matkasse. 🙂

 8. Anonym – visst går det att med noggrann planering välja billigare maträtter och handla på erbjudanden. Jag tror dock att många matkasse-leverantörer väljer att satsa lite mer på variation och kvalitet än på pris.

 9. Ska bli roligt att läsa vad du tycker om Familyfood… vi har haft det i ett år och varit jätte nöjda men nu har vi uppehåll då jag går på GI o barnen har aktiviteter och mannen mycket på tjänstresa mm Testade även linas kasse nån vecka men det va ringet för oss… enl mig är familyfood bra för den som är lite kräsen på kvaliten mm…/ Tyglina

 10. Hehee, det låter som jag – är inte heller förtjust i fisk (eller något från havet) och förstår inte alls när tjejkompisarna pratar om sushi och räkor som vore det det bästa man kan äta… 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration