Andra Efterrätter

Jordgubbar med glass och grädde

Det enkla är ju oftast det godaste. Och allt blir ju gott med grädde. Häromdagen lyxade jag till det med svenska jordgubbar…

…och nyvispad grädde med gammaldags vaniljglass. Det skulle jag kunna äta varje dag! När jag var i 13-årsåldern sommarjobbade jag med att plocka jordgubbar på Öland, och då blev man nästan lite trött på dem. Den tröttheten försvann dock samma dag som jag lämnade jordgubbsbranschen!

18 juni, 2010

8 kommentarer

  1. Precis när jag klickade iväg min kommentar såg att jag glömt r i jordgubbar, men å andra sidan pratar jag ju så: "jodgubba" 😀

  2. Å va gott det ser ut, längtar efter självplock nu! Världens godaste jordgubbar (på självplock) finns 2 km från oss, det är lyx… Hoppas ni hade trevligt i Kivik. Jag ska idag med svärmor o svägerskan till Simrishamn o gå på lite handelsträdgårdar, fika o ha det allmänt mysigt!

  3. jordgubbar, hjälp vad gott! Hur är det i år, tror du det är ont om dom i år pga vädret precis som med färskpotatisen?
    Kul med en trip till kiviks, du får berätta mer sen!

  4. åh, vad gott! min favorit är jordgubbar med (ovispad) grädde och lite socker på det. det godaste av allt är grädden som är kvar när alla jordgubbar är uppätna. jordgubbssmakande grädde med socker. mmmmm.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration