Andra Tidningar

Julnumret av Donna Hay

Häromdagen damp julnumret av australiensiska Donna Hay ner i brevlådan, som min rara syster gav mig en prenumeration på när jag fyllde år. Som vanligt är tidningen en fest för ögat, med inspirerande (och ganska noggrant färgkoordinerade 😉 bilder.

16 december, 2009

2 kommentarer

  1. Hej Helena! Kul att den indiske mannen gillade kycklingen. Jag måste prova att laga den enligt hans anvisningar också. Din blogg är också finfin tycker jag ;D

  2. Läckra bilder! Vad gäller surdegsbröd så var jag mycket tveksam om jag skulle klara det. Många säger ju att det är krångligt o så. Men till o med jag klarade det så det var a piece of cake! O gott blir det ju också!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration