Tidningar

Julnumret av Donna Hay

Julnumret av australiensiska Donna Hay bjuder som vanligt på stilrent, chict julfirande.

 Julesemifreddo, någon?

Tidningens medarbetare har skrivit om sina jultraditioner, och de flesta går till stranden och badar direkt efter paketöppningen. Trots att jag gnäller på vädret och snön yr utanför rutorna så skulle jag inte vilja byta, för vad är en strand i Australien på julafton jämfört det svenska vinterlandskapet? Hoppas att ni alla har det mysigt ikväll den 23:e såhär precis innan jul. Ikväll kommer Olofs mamma hit och firar jul med oss, det ska bli mysigt!

3 Kommentar

 1. MM Cake Design

  23 december, 2010 at 4:10 e m

  He he den Svenska vinterlandskapet är perfekt men med min sydeuroperka blod skulle jag inte tacka nej till Jul i australien, så nu vet du, om du får inbjudan och vill inte åka, min gud vad tryst men så många restimmar, men jag ställer upp
  Gud Jul på dig och dina läsare

 2. Remsan

  23 december, 2010 at 4:36 e m

  Jag tror jag har glömt tacka för de senaste tidningarna jag fick att bläddra i. Kolan med flingsalt fick jag inspiration därifrån, fast det skulle vara en kola med kondenserad mjölk, men det blev tokgott med smörkola också. Julsemifreddo låter ruggigt gott. Hoppas ni får en riktigt skön jul och ledighet. Kram från oss!

 3. Mårtenssons kök

  23 december, 2010 at 4:47 e m

  Nja, en strand i värmen hade kanske inte varit så dumt… men på julen ska det ju vara snö!

  Hoppas ni får en riktigt GOD JUL!
  Kram / Anki och Håkan

Lämna en kommentar