Jul Trädgård

Julpyntat ute

Dörrkrans Garaget Nu minsann är det julfint ute! Det var julfint inomhus imorse också faktiskt, men sådant är ju ganska flyktigt när man har småbarn. Kanske att en lövblås skulle underlätta när man städar upp allt lego från golvet? På tal om löv så åkte jag och köpte mig en dörrkrans och lite annat piff att göra fint med efter att vi kört våra 63 säckar med eklöv till tippen häromveckan. Man måste ju fira lite. Jag älskar julkransar, men jag har inte tålamodet att göra dem själv utan brukar köpa dem av min kompis Malin i hennes fina butik Garaget här på Öland, precis som resten av mitt pynt utanför dörren.

Julfint ute Vita julrosor I år är första året jag har julrosor, jag förstår inte hur jag kan ha missat hur trevligt det är med julrosor i alla år? Förmodligen utgick jag ifrån att de skulle vissna eftersom det ändå är så kallt, men de står hur fint som helst.

Rostiga tantenDet blir mörkt så tidigt att man kan tända ljuset redan vid tvåtiden om eftermiddagarna. Snart vänder det, men innan det gör det tänker jag njuta maximalt av mörkret som råder i december. (Och av ansenliga mängder julgodis, men det är en annan femma.)

19 december, 2018

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration