Andra Tidningar

Julspecial

Julen kommer allt nämre, nu har till och med julspecialerna börjat dimpa ner i lådan, både vad gäller inredningstidningar och mattidningar. Undrar om Min Häst kör julspecial också? Jag kommer ihåg när jag var stalltjej och hänge upp runda knäckebröd i röda band över hästarnas boxdörrar, gärna med deras namn skrivet på knäckebrödet med glasyr. Men för att återgå till Allt om mats julspecial och göra en ansats till att hålla mig till ämnet, så verkar den trevlig. Jag har redan sett ett recept på en tårta med lingonmousse som jag vill prova!
14 november, 2010

8 kommentarer

  1. Kan rekommendera saffranslängden. Den blev inte som på bilden dock, såg ut som den gick på anabola. Men å andra sidan kan bakverk nånsin bli för stora?! Kram

  2. Fick ett par julnummer från Sverige häromsisten, härligt!!! Denna har jag dock inte sett men de där bullarna på omslaget ser riktigt mumsiga ut. Är det vaniljbullar med saffran, eller någon annan smaskig fyllning??

  3. Den damp ner hos mig för ett tag sen, men inte haft tid att kolla i den. Vinterrecept är underbart, men min favorittid är nog hösten och/eller våren.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration