Andra

Just nu…

Just nu sitter jag i soffan med en drink och senaste numret av brittiska Vogue, medan Olof lagar parmainlindad kycklingfilé. Man skulle kunna ha det sämre. Det var jättelänge sedan jag köpte en modetidning, nu för tiden blir det bara mattidningar. Men julnumrena av de internationella modemagasinen är alltid så fina, så jag slog till på ett exemplar inne på Pressbyrån idag. Nu ska jag bildfrossa i designermode till överpris och drömma mig bort till en Swarowskibeströdd värld. Sedan ska jag läsa om korvstoppning i Allt om Mat. Man kan ju inte vara enspårig.

26 november, 2010

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration