Sponsrat inlägg

Kalmar vin- och champagnemässa

Inlägg i samarbete med Beer Connoisseurs

Kalmar vin champagne mässaHar ni något inbokat fredagen den 19:e eller lördagen den 20:e oktober, och bor i närheten av Kalmar? Inte? I så fall tycker jag att ni ska göra som jag och besöka mässan Kalmar vin & champagne! Den äger rum på Sandra i Kalmar, mellan kl 16.00-20.00 båda kvällarna. Biljetter kan man förköpa här.

Kalmar vin & champagne mässa De här bilderna är från mässan förra året. Det kommer att finnas många olika leverantörer av vin och champagne på plats, och med hjälp av dryckespoletter som man köper där eller i samband med biljetten får man provsmaka de olika sorterna. Eftersom ost och vin och choklad och vin är kompisar sen förr, kommer mejeriet Rössbo övra gårdsmejeri från Kristvallabrunn att visa ost, och Johannas Choklad kommer att finnas där med sina chokladpraliner. 

Kalmar vin champagne mässaJag kommer att besöka mässan ihop med tjejerna i min vinklubb. Har jag sagt att jag är med i en vinklubb? Vi ses då och då, äter trerätters och testar utvalda viner till middagen. Vi är alla småbarnsmammor och har barn i samma åldrar, och vinklubbsträffen är alltid ett härligt tillfälle att träffas över en bit mat, gott vin och samtal som håller på i timmar. Samtidigt som det är ett himla trevligt tillfälle för egentid, helt klart. Vilket även den här mässan är, så ta med dina kompisar och kom! Kanske att vi ses i minglet?

4 oktober, 2018

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration