Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookie-information lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälpa vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen du tycker är mest intressanta och användbara.
Strikt nödvändiga cookies bör alltid vara aktiverade så att vi kan spara dina val av inställningar för cookies.
Om du avaktiverar denna cookie kommer vi inte kunna spara dina inställningar. Det betyder att du behöver aktivera eller avaktivera cookies igen varje gång du besöker den här webbplatsen.
Den här hemsidan använder följande tredjeparts-cookies:
_gat
Syfte: Google Analytics, _gat används för att för att begränsa antalet förfrågningar som måste göras till baraenkakatill.se
Domän: baraenkakatill.se
Livslängd: Session
Vänligen aktivera strikt nödvändiga cookies först så att vi kan spara dina inställningar!
På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Jag håller med, sedan jag upptäckte vad en nypa salt kan göra för något chokladigt så bakar jag aldrig utan! Fin ny header har du också!
Lavendel alltså. Jag älskar det, men Calle tycker det smakar toalett. Vet liksom inte vad det är för fel på honom…
Låter supergott 🙂 och måste se till att få tag på lavendel så att jag kan göra lavendelglass
Jag håller med om havssaltet, det gör verkligen underverk i just choklad av olika slag! Ser gott ut med glasyren på, måste baka denna och bjuda min bror, han är verkligen kladdkakeälskare 😉
Så vackert!
DET där ser ju nästan för gott ut! Säg att det inte alls svårt så ska jag minsann pröva att baka en sån kladdkaka.
Kram Mrs G
Ma è fantastica!!!
Mrs G – kakan är hur enkel som helst att göra!
Nom nom nom.
Hej!
Jag vill börja med att säga att jag tycker din blogg är KANON bra .
Under september månad har jag tänkt att ha ett blogg inlägg om heter "Dagens blogg"
och då tänkte jag kolla lite med dig om du skulle vilja vara med?
Det jag kommer att göra är att lägga upplite bilder och länka till din sida.
Jag tycker det är viktigt att sprida sitt budskap till så många som möjligt =)
Jag får önska dig en trevlig dag så hoppas jag det är OK.
Med vänlig hälsning
Yesmin
Kladdkaka är ju något av det godaste man kan baka! 🙂
Du har rätt 🙂 Jag behöver ju inte blogga om bara mat. Får se om jag byter blogg dock.
Tack för din underbara blogg!
Yum! Jag har lärt mig att nästan alltid tillsätta lite salt när jag bakar med choklad, det lyfter verkligen smaken!
Åh, så gott! Det receptet lånar jag, låter så gott med lavendel i glasyren. Håller med ang. salt och choklad, det går inte utan, men så är jag saltoman också 🙂
mmmmm såååå gott 🙂
Mums! Det såg jättegott ut.
Kladdkaka är aldrig fel 🙂 Såg ett program med Leila där hon andvände sig av lite lavendelblommor i vaniljsåsen…enligt henne så var detta det godaste hon smakat.Sen så andvänder du det i din kaka :-)Måste testas! Kram Lenita