Andra Pasta

Köperavioli från Paolo

När jag gick och strök mig längst med kyldiskarna på ICA häromveckan fastnade jag framför Paolos färska ravioli. Som ni säkert har märkt vid det här laget har jag alltid haft ett gott öga till Paolo, och släpper han en färsk ravioli så provar jag den, så enkelt är det. Jag gillar hans kokböcker, och jag älskar det faktum att han dissar fullkornspasta.

Jag blir glad av en bra layout, så är det bara. Det kanske har att göra med att jag håller på med sådant på mitt jobb, men om man jämför den här, i mitt tycke, riktigt snygga förpackningslayouten med konkurrenternas, så ser de övriga ravioliförpackningarna ganska trista ut. Paolos layoutare däremot, har verkligen fattat prylen.

Men nu är det ju innehållet som räknas, och även det tyckte jag faktiskt var bra. På baksidan av förpackningen stod det att man skulle blanda ner någon av Paolos såser i raviolin. Detta konstaterades när jag kom hem, och jag kan inte dra mig till minnes att ha sett någon piffig sås någonstans i butiken. Lite minus där, såserna borde stå ihop med raviolin, men det kan väl förmodligen inte Paolo påverka, å andra sidan. Men det gick bra ändå, vi kokade raviolin och serverade den med getostkräm, spenat och små tomater. Så – en raviolimiddag senare kan jag konstatera att Paolos färska ravioli är godare än konkorrenternas, i alla all enligt mina smaklökar. Det var dagens produkttest. Nu blir det snart glass, hörni! Och Partaj! Önskar er en riktigt mysig söndagkväll.

12 maj, 2013

7 kommentarer

  1. Blir det glass? Okej då, om ni trugar så… då tar vi väl en kik i frysen:)
    Paolos paket ska vi absolut också kika efter (nej, inte i frysen alltså), det låter som en väldigt god fyllning i raviolerna, både in- och utsida är vacker då alltså!

    Kramar till er alla

  2. Vi testade en annan sort av hans färska pasta i helgen när killarna bjöd på pasta carbonara och vi tyckte pastan var mycket god! Det säger till och med jag som inte är någon stor pastaälskare annars.

  3. Har ockås testat, både den med getost och den med mozarella (+tomat och basilika). Tyckte nog att den sistnämnda var ett strå vassare. Och jag letade också efter såserna (tycker som du att de borde stå vid pastan.) Hittade dem vid ett senare tillfälle, på hyllan med tapasgrejer och andra kylda såser.. Jag hällde på lite grädde istället 🙂

  4. Har också testat hans pasta, några små pastaknyten fyllda med ost. Goda, mycket goda! I min butik stod såserna minsann bredvid pastan, men jag köpte inte den ändå faktiskt.

    Kram kram

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration