Andra Nötkött Vardag

Köttfärs med curry

Har ni haft en härlig helg, allihopa? Jag har haft det toppen – jag har varit i Skåne på bröllop! Det var min fina kompis Lena som gifte sig. Lena var tärna på mitt bröllop, och den här gången var det min tur att vara tärna. Det var en riktigt lyckad tillställning i vackra höstfärger, med mingel, middag och dans. Festen pågick långt in på småtimmarna, så det är inte utan att man är lite mör idag. Till förrätt serverades det tonfisk, anka med svamrisotto till huvudrätt och citrontårta till efterrätt.

Som synes så är det dock inte alls vad bilden ovan visar. Men eftersom man inte kan äta festmåltid varje dag, så kommer här ett förslag på bra vardagsmat, nu när det snart är dags för en ny vecka igen. Middagen som är uppdukad på bilden består av köttfärs som fått steka ihop med 1 msk curry och 1 pkt passerade tomater, samt allsköns tillbehör som ris, bananer, kokos, gräddfil och gojibär.

Och till något helt annat – min matkompis Emmy är med och tävlar i att bli Årets Hemmakock! Jag är så stolt över Emmy! För att hon ska bli finalist och få komma till Stockholm och laga mat på scenen på Hamburger Börs i oktober – gå in här och rösta!

18 september, 2011

3 kommentarer

  1. Vilken härlig helg du haft 🙂 Bröllop är alltid lite extra att få gå på,speciellt om man som du är tärna. Min helg var lugn med god mat och röj i huset….mycket att planera när man renoverar :-)Vad kul med din väninna som skall tävla i matlagning…kan tänka mig att ni har en hel del kul ihop gällande skapandet av goda maträtter. Ha nu en underbar måndag! Kram Lenita

  2. Nja, nu vet vi ju inte om jag kommer vidare. Och bara tanken på det skrämmer skiten ur mig, ha ha…
    Maten ser jättegod ut. Detta ska vi testa. Måste vara perfekt till fredagsmyset.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration