Andra Tidningar

Kvalitetstid med mattidning

Idag har jag fått hem senaste numret av favorittidningen ELLE Mat och Vin, ett nummer med så vackra och inspirerande sommarbilder på mat att jag kommer att läsa den flera gånger om.

Första läsningen blir i alla fall tillsammans med det allra bästa sällskapet – latte och en ansenlig mängd havrekakor!

17 maj, 2011

8 kommentarer

  1. Sa mysigt med tidning och goda kakor! Ikvall ska jag ut och ata med tva tjejkompisar, men hade nastan hellre krupit upp i soffan hemma. Men sa fort jag traffar dem sa vet jag att jag kommer att fa kul! Ha en mysig kvall!

  2. Nu blir jag lite full i skratt. Jag har en trave mattidningar i vardagsrummet, jag skulle kunna sätta pengar på att förra årets buffé- och grillnummer från Elle Mat&Vin har en framsida som är väldigt lik det senaste numret. Mattidning och havrekakor låter förresten som en bra kombo, man blir ju så hungrig annars! 😉

  3. Åh då kanske den finns i butik snart då?! Jag prenumererar inte så jag får vackert vänta. Men det som väntar på något gott….osv

    Tänk att den tidningen är SÅ bra. Jag kan däremot inte alls med modetidningen med samma namn. Å andra sidan är jag mer matmedveten än modemedveten så det kan kvitta! ;-))

    Ha det gott!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration