Andra

Kvalitetstid

Jag älskar söndagar som är lugna, då man inte har något inplanerat som vi oftast annars har, då man bara kan sätta sig ner och ta det lugnt i sin fåtölj och dricka te eller latte, äta praliner och bläddra i kokböcker. Just att bläddra i kokböcker är så rogivande. Sen brukar det oftast sluta med att man går till köket och hämtar en kaka. Har man inga kakor kanske man är så inspirerad att man bakar något. Eller så tar man bara fram en annan kokbok och fortsätter bläddra….

Bally brukar agera sällskap och ligga och softa i soffan bredvid. Han bläddrar inte i några kokböcker, men jag tvivlar inte på att han tänker på mat, han också. 
24 oktober, 2010

12 kommentarer

 1. Åh en sån sötsak! Vill också ha en egen hund nu!!! Min mor har, men jag bor inte i samma stad så det är alldeles för sällan jag får gosa med dem!

 2. Vilka underbara bilder! Jag håller med, det finns inget mer rogivande och avstressande än att läsa kokböcker eller matmagasin. Jag kan sitta och bläddra i en och samma bok/tidninge om och om igen och ändå finna något nytt som jag missade förra gången.

  Ha en fin söndagkväll
  Nadja

 3. Kvalitetstid är verkligen att krypa upp i soffan med en filt och en kopp te och läsa en bra bok.

  Soffan delas sen med fördel med en otroligt söt hund 🙂

 4. Gulle Bally då! Sån skön stil han har! Ja du med förstås 😉 Det ser så där underbart härligt ut, man borde ta sig tid oftare att bara vara!!! Kram Anna

 5. O ja! Jag har mina kära mattidningar som jag vägrar kasta. En kopp kaffe nåt sött och sen en timme bläddrandes i tidningarna. DET är kvalitetstid!! Och nu med julen analkande. Kanske jag missat nåt smarrigt julrecept? *s*

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration