Familjen

Kvällsbrickan

Detta är vad vi äter om kvällarna nu, så här en vecka innan jul. Ja, alltså, inte enbart, vi äter ju mat först. Men sedan! Sedan sätter vi oss i soffan och går loss på pepparkakor, ost, kex och marmelad. Och så dricker vi glögg och tittar på avsnitt av Så mycket bättre som vi missat. Jag är inte så mycket för mjuka ostar som luktar illa, utan föredrar ädelost och lagrad hårdost. Men det har väl med mognad och vuxenpoäng att göra, jag antar att det inte dröjer alltför länge innan jag äter stinkost, dricker portvin och fräser ilsket åt dagens ungdom. I veckorna har jag ju till exempel investerat i ett par fotriktiga vinterskor och grävt fram en gammal vinterjacka som jag ratade för flera år sedan, som jag nu ser på med helt andra ögon. Den är ju hur praktisk som helst! Vem vet – nästa steg kanske blir en Brieost?

17 december, 2012

7 kommentarer

  1. Brie är ju så gott! Jag kan äta en brie som den är, istället för middag liksom… Lär du dig inte äta brie är det lugnt för jag kan äta din del 😉 Annars är mitt tips att värma den i ugnen med lite nötter och honung, då blir den allra bäst!

  2. Låter som att ni och Håkan kan sitta vid samma soffbord då, han dricker också glögg och käkar pepparkakor varje kväll. Jag har tyvärr tröttnat lite (inte på Håkan!) och tar lite salta bläckfiskar istället:)

    Ja visst är det märkligt hur man plötsligt inser att manser på saker på ett nytt sätt. Trodde aldrig orden "vad är det för oljud, ska det kallas musik?" skulle komma över mina läppar… suck…

    Kramar
    /Anki

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration