Andra

Långhelg

Är ni många som har en härlig långhelg? Jag ska jobba imorgon, men känner mig ändå fylld av gemytlig helgstämning. En fredag går ju fort, sen får jag sitta i trädgården igen och äta mat som Olof har grillat och titta på när Bally försöker slå hastighetsrekord när han springer runt i cirklar i trädgården. Pionen i trädgårdslandet står i riskzonen för den lille hundens våldsamma framfart och lever ytterst farligt.

Annars då? Idag har vi hjälpt ett par kompisar att flytta, det är strålande sommarväder här på ön, och i helgen blir det födelsedagsfirande av svärmor, samt en hel del trädgårdspyssel!

2 juni, 2011

8 kommentarer

 1. Underbara bilder som vanligt 🙂 Visst är det härligt med långhelg. Själva drar vi på en resa till Stockholm med goda vänner i 3 dgr. Såg att dom hade ett trevligt arrangemang i Kungsträdgården som heter"Smaka på Stockholm". Där minglar man bland krögare och god mat! Ha en underbar helg och njut. Ps. Väntar på att våra vackra pioner snart slår ut. Kram Lenita

 2. Lenita – det låter underbart! Jag hade jättegärna gått på ett sådant arrangemang jag med! Jag får ladda till nästa lördag istället, då öppnar Kalmars nya saluhall, med massa gott från regionen, det ska bli jättespännande! 🙂

 3. Yep, här i Belgien har man oxå långhelg, och jag njuter av det, självklart 😉 Bakade både choklad/haselnöttmuffinsar och focaccia idag samt pysslade lite omkring i huset. Mannen har en tajt deadline (han jobbar som översättare) men från och med imorgon kan vi äntligen göra nånting tillsammans, yay!
  Ha det så jättebra, jag älskar dina vackra bilder, det är en av mina stora drömmar att flytta till Sverige nån gång i framtiden. Hälsa gulle-Bally!

 4. Du är inte den enda som jobbar, i England är det arbetsdag både torsdag och fredag. Men det ska bli fint väder till helgen så jag är glad ändå. :)Så spännande med en saluhall, överallt annars försvinner de, så goda nyheter!

 5. Jag skulle ha jobbat heeeela helgen lö-tis men har faktiskt kostat på mej ett par semesterdagar.
  Det ser underbart ut i Er trädgård, blir lite avis då jag bara har en balkong :-/

  Trevlig helg!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration