Andra

Långhelg!

Nu är det långhelg! Underbart! Ska ni hitta på något trevligt? Vi ska göra i ordning i vår trädgård, bland annat. Gräset är så högt att vi har dåligt samvete gentemot grannarna. I nuläget skulle man kunna påstå att vår trädgård är ”bohemiskt charmig”, eller något i den stilen. Och så ska jag ju plantera blommor i vår nya tunna, icke att förglömma! Bally tycker det är jätteroligt med långhelg, då får han ju vara med till 100% hela tiden.

Säkerligen får han nog till sig en dejt med en av sina damer också. Mammas hund Melly är en riktig liten cirkushund, hon kan gå ganska långt på bakbenen för en bit godis.

Ikväll drar jag för övrigt en vinnare i tävlingen om det lyxiga denimförklädet med den matchande grytlappen, så passa på att vara med och tävla! Tävlingen hittar ni här.

16 maj, 2012

9 kommentarer

  1. Härligt med långhelger, fast hos oss är det bara en av oss som är så lyckligt lottad:)
    Finaste damen Bally har försett sej med, så fina ögon.

    Ha en riktigt skön helg på er!

  2. Långhelg blir det för mig,hela fyra dagar…underbart!!! Blir att fixa iordning vår walkincloset som är målad och skall få nya hyllor m.m. Detta är ju en dröm för mig då jag levt i ett taikonläger med alla våra kläder under en lång tid:-)Man blev ju inspirerad av eran fina!!! Önskar er en jättefin helg med god mat & dryck! Kramar Lenita

  3. Jag vill också vara långledig… Kändes som alla slutade tidigare idag och var så där fredagsglada. Blomsterlandet var knökfullt med planteringssugna. Jag gick där och blängde surt på de som hade överfulla vagnar och tyckte att de såg så där jag-är-ledig-i-fyra-dagar-nöjda. Hmpf! Okej, en liten lillördagsdrink har jag sippat i mig, mest för att det är synd om mig som måste jobba 🙂
    Ha en härlig helg, vännen!

  4. Anonym – vad kul att du gillar bloggen! 🙂 På just de här bilderna har vi använt en Canon EOS 5D Mark II, och objektivet (som också är från Canon) heter EF24-70 mm 2,8 L USM.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration