Andra

Lata dagar

Vad det är trevligt med mellandagar! Vi fortsätter i samma förslappade anda och gör inte många knop om dagarna. Vi äter mat, godsaker, bläddrar i julklappsböcker, ser på film och går promenader med Bally i det milda decembervädret. En och annan middag med goda vänner finns också inplanerad.

Imorgon är det nyårsafton, har ni bestämt än vad ni ska laga? Här blir det flankstek med örtig sås, bland annat. För den som fortfarande letar inspiration innan mataffärerna stänger för nyår, finns olika tips på nyårsmeny i det här inlägget.

30 december, 2013

4 kommentarer

 1. Sådana dagar är dom bästa man kan ha, känns lite som det är dagarna hos oss du skriver om, ja med undantag för Bally då – han får vi klara oss utan:)
  Vi kör på catering även detta nyåret, provar ett nytt ställe som vi hoppas mycket på. Lillenyårsafton firar vi i ensamhet här hemma ikväll, helt enligt traditionerna.

  Hoppas ni får en skön kväll i kväll
  och en riktigt härlig nyårsafton.
  Stora kramar på er, alla tre.

  1. Åh vad härligt det låter! Här blir det också ett riktigt lugnt nyårsfirande. Bally är jätterädd för alla smällare, så han lär vara en riktig knähund ikväll. Kram på er!

 2. Jag önskar ibland att jag också hade synfel. Det är rätt snyggt med glasögon faktiskt. Och du har fångat en riktigt snygg bild på dina. Ha det nu riktigt skönt under ledigheten! Och ett riktigt gott nytt år till er alla tre!

  1. Haha! Det är många som köper glasögon med fönsterglas i bara för att se coola ut. Både min mamma och min chef brukar fascineras av hur mycket smartare jag ser ut när jag har glasögonen på mig, och jag kan inte säga annat än att de har rätt. Hähä! Gott nytt år, kram på dig!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration