Andra Butiker

Leilas General Store

Har ni sett att Leila har öppnat butik på nätet nu i veckan? Där säljer hon sådant som man brukar se som rekvisita i hennes TV-program, som skålar, tårtfat, böcker och annat. Stilen är retro och andas amerikanskt 60-tal, det är mycket emalj och vackra pastellfärger. Trots att priserna är relativt höga på många av artiklarna skapar sidan ett stort ha-begär, och just nu känner jag mig väldigt sugen på en turkos kastrull i emalj


Leilas nya nätbutik hittar ni här!http://www.leilasgeneralstore.com/

13 mars, 2012

22 kommentarer

 1. En riktigt SUPER blogg du bjuder på! Rolig, intressant, fina bilder och framförallt underbara recept 🙂
  Kram på dig! /21 årig uppsala-bo!

 2. alltså, hon har ju jättefina grejer, synd bara att jag blivit allergisk mot leila på sistone. tycker ibland att hon kan vara så sjukt snorkig mot folk som intervjuar henne eller som hon ska laga mat åt så jag blir alldeles stirrig i kroppen…

  och du brynt lök-fonden är sjukt bra uppfinning!

 3. En snabb titt han jag med men, det gick trögt för den sidan var överbelastad?? konstigt??

 4. Aj, aj, AJ! Det här kommer att göra ont!!! i plånboken…
  Det var ju skit att du visade mig denhär shoppen, for trots att jag har presentbutik sjölv och faktiskt säljer en hel del av vad jag hittade i den här shoppen, så har jag ju INTE en turkos kastrull, och vi som snart är klara med nya köket som går i 50-talsstil i svart/vitt/turkost…
  *SUCK*
  Om det blir konkurs nu, personlig menar jag, så skyller jag på DIG!

 5. Vilken underbar sida! man blir lite shoppingtokig:-)Har börjat handla lite goa Leilaskålar som jag andvänder när jag bakar,det blir mycket roligare då:-)Sen fanns det underbara formar som tex.muffins och andra godsaker…oj..oj…farligt men härligt! Kram.

 6. Har precis fått hem 2 kastruller i emalj..den turkosa varianten med vitinsida. Me so in love! Fast inte från Leilas sida, jag beställde för ganska länge sedan från ett annat ställe men fick hem dem först nu. Kan VARMT rekommenderas!! Förutom att man vill ha en till, och en till..och..en till!

 7. Det är rundgång på det mesta. När jag var liten ( och det är ett tag sedan) hade mamma emaljerade grytor. Mao barndomsminnen för mig.
  Kram Marija

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration