Andra Kokböcker

Leilas nya bok – One more slice

Månadens kokbok är utan tvekan Leilas nya bok One more slice, en bok om pasta, pizza och surdegsbröd. Bland annat.

Som vanligt är layouten och fotot jättesnyggt. Leila är min favoritkock, jag tycker att allt hon gör är bra. 🙂 Och alla recepten i den nya boken ser läckra ut, jag vill provlaga allihop!

Leila kan det där med kokböcker…
12 maj, 2010

7 kommentarer

  1. Ja, jag såg boken när jag handlade på ICA senast. Sa direkt till sambon att jag önskar mig den. Fyller snart år… Leilas förra var väldigt bra, fin och inspirerande. Virk-Stina har också Leila som favorit. Jag är numera på ständig jakt efter fina billiga kakburkar, som är fräscha inuti, att lägga hembakade kakor i. Säg till när du druckit bajskaffet! /Marty

  2. Leila är så underbar. Tittat i den boken och det är några recept som är från Piece of Cake. Vet du om det är många som är de samma? Har ändå bestämt att jag ska ha boken. Fin blogg du har! Mycket gott och fina bilder.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration