Veckans Inspiration

Leilas Sweet Christmas

Förra året köpte jag Leilas julbok i present till mig själv. Så himla fin bok! Full med godsaker inför julen. Presenter till sig själv ska inte underskattas.

Inte för att jag har testat så mycket ur den, men ibland är det ju härligt att bara tugga på en lussekatt och titta på sådant som andra har bakat. Och bilderna i boken är verkligen fina, en riktig fest för ögat.

För mig är dock den största festen för ögat just nu att få se den här lilla tjejen piggna till. Här har hon hängt storasysters halsband på sig och provsmakat lite smoothie för första gången. Tusen tack för alla era kommentarer och krya på-önskningar till inlägget igår, både här på bloggen, på Facebook och Instagram. Ni är för fina! Evelyn är pigg och glad idag, och går omkring här hemma och tjoar, jagar Bally och pekar på lampan.

9 december, 2017

2 kommentarer

  1. Oj, jag missade förra inlägget! Så jobbigt, stackars liten, men skönt att hon är på bättringsvägen! Vet hur det är med sjuka barn och hur dåligt man mår själv.
    Styrkekram!

    1. Tack Lotta för att du skriver! Nej, det finns inget som får mig att må sämre. Idag var vi på återbesök på sjukhuset igen, och värdena såg bättre ut, så det känns bra! Kram!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration