Andra

Lite om bloggen

Vad glad jag är att ni är så många som hittar hit till bloggen varje dag. Och fler blir ni, vilket känns jättekul! Jag gillar verkligen den nya designen på bloggen, och nu när den ”nya” sidan varit aktiv ett tag gör det att den börjar fungera bättre i sökningarna på Google. Men skulle det vara så att ni söker efter ett recept på Google som brukar länka er direkt till rätt recept här på bloggen, och det inte skulle fungera, för det kan fortfarande hända, och då främst när man gör sökningar på mobiler och surfplattor – prova då att bara skriva in det ni söker efter direkt i sökrutan här på bloggen, till höger. Den funkar jättebra, och ni kommer direkt till receptet. Andra säkra kort för att hitta ett recept om länkarna skulle ha brutits och ännu inte hittat rätt, är att använda kategorierna. Letar man efter en pasta så finns den garanterat i kategorin pasta. Men vet man att det är fredagspastan (episkt recept för övrigt) man söker efter går det snabbast att bara skriva det i sökrutan.

Jag kommer att satsa ännu mer på bloggen framöver, och har som ni säkert märkt börjat göra lite fler sponsrade inlägg. Sådant gör att jag kan satsa ännu mer tid på att skapa innehåll till bloggen, och jag hoppas att ni ska finna inspiration i de inläggen också. Annars skulle jag inte göra dem, jag är noggrann med vad jag lägger ut på bloggen. Skumma nätcasinos och storköksförkläden i polyester så fula att klockorna stannar har ingen plats här på bloggen. (Tur att jag tackade nej till de där förklädena, ändå.)

På tal om inspiration kommer jag att börja med ett par nya kategorier här på bloggen – den ena är Guldkorn ur arkivet, där jag helt enkelt grävt fram och blåst liv i något himla trevligt jag gjorde för x antal år sedan då jag hade gott om tid och dessutom fick sova om nätterna. Jag har ju bloggat sedan 2009, så det finns hur mycket som helst i arkiven som ni och jag har glömt bort. Tänk att jag till exempel bemödade mig med att koka en karamellsås att doppa Stiltonost i, för att sedan lägga på kex? Rätt gott, ändå.

En annan kategori blir Veckans inspiration, som kan vara vad som helst som jag anser vara inspirerande och värt att tipsa om – en kokbok, en tidning, en annan matblogg, en podcast… Har ni några tips något ni vill läsa om i den kategorin får ni gärna höra av er! Eller ifall ni har övriga önskemål på sådant ni vill läsa om, tveka inte att maila mig!

9 november, 2017

12 kommentarer

  1. Hej Helena! Så bra det låter med både Guldkorn o Veckans inspiration- längtar redan efter att få ta del av allt.
    Kram!

    1. Vad gullig du är Karin! Såg att Diadonna vann i år, hon är ju jätteduktig! I övrigt tycker jag att det har varit många vinnare i olika kategorier de senaste åren som man aldrig har hört talas om. Skulle gärna vilja gå på mässan nästa år. 🙂

  2. Jag har nyligen upptäckt din blogg och måste bara få berömma den. Dina recept är toppen och vilka underbara bilder du tar. Håller med Helen, du skriver så välformulerade texter som också ofta innehåller en rolig knorr. Jag återkommer gärna till din blogg.

  3. Tjoho! Vad roligt med mer blogg. Vad kul att få se lite gamla favoriter igen, du har rätt i att det har hunnit bli många bra recept genom åren! Kram

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration