Andra

Loppisfynden

Eftersom ni var några som efterlyste en bild på mina loppisfynd från kvalitetsloppisen Karossgården i Gladsax på Österlen, så kommer här ett bildbevis på mina inköp. När jag såg de här emaljerade små vännerna fick jag inre visioner om hur den främre krukan skulle rymma en frodig basilikaplanta och stå och sola sig på terrassen i sommar, och den bakre ”pottan” skulle fyllas med glada potatisar och stå framme någonstans den också och ge ett lantligt intryck. Fortsatta bildbevis på dessa visioner kommer i sommar. Istiden ska bara ta slut först.

23 februari, 2011

10 kommentarer

  1. Jag tycker dina loppisfynd blev väldigt fina med detta vårliga inslag. Men dina visioner låter också väldigt bra ;). Men det är ju det där med istiden då, måtte det bli vår snart…

  2. Åh – snygga!
    Ja… istiden, ja. Usch. Själv har jag gjort en miniplantering ii form av smörgåskrasse i köksfönstret – en liten bit på väg mot vår, i alla fall. – Och himla gott på ostsmörgås med tomat!

  3. seriöst, jag börjar misstänka att istiden ALDRIG kommer att försvinna. det är så in-i-helskottas-kallt här att det liksom inte räcker med långkalsonger och polotröja längre! grr.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration