Andra

Lördagkväll hemma

Idag har vi, som större delen av Sverige, haft ett helt underbart vårväder! Vi har njutit av hundpromenader i solen och 11 grader varmt, med en vårsol som faktiskt har värmt när man vänt näsan mot solen från en vindskyddad hörna på altanen. I trädgården är det fullt av vintergäck, snödroppar och krokusar, och när solen skiner på våra fönster ser man hur smutsiga det är. Men det hör till. Den där smutsen har man inte kunnat se när solen legat i idé i alla veckor fram till nu, så jag ser smutsen från den positiva sidan.

Idag är vi hemma och lagar reportage-mat. Målet är att hinna fota och äta allt innan Melodifestivalen börjar kl 20.00, så jag får snart återgå till köket.

Till efterrätt ikväll blir det de lyxiga chokladpralinerna som Mary hade med sig förra helgen, asken ligger på vardagsrumsbordet och väntar på mig. Jag måste dock erkänna att antalet praliner i asken har, eh, minskat något sedan jag tog den här bilden.

Ha nu en riktigt mysig lördagkväll, allihopa!

4 Kommentar

 1. Malin`s Diner

  10 mars, 2014 at 10:53 f m

  Min helg har också varit riktigt härlig! Hade öppet dörren till butiken hela lördagen och kunde även sitta utanför och sola näsan lite. Vi grillade korv till lunch och värsta grymma burgarna på kvällen. Lördagen avslutades i soffan med Mello, dock vann fel låt… Nu längtar jag bara så evinnerligt till nästa helg och hoppas på sol då också!

  Kram kram

  1. Helena

   19 mars, 2014 at 11:50 f m

   Åh, öppen dörr! Vad härligt! Det låter som en hyvens helg!

 2. Sofia

  10 mars, 2014 at 5:04 e m

  Låter som en toppenhelg och vilka fina bilder! Gahhh choklad är det bästa jag vet : ) kramar från Hjo Sofia

  1. Helena

   19 mars, 2014 at 11:50 f m

   Choklad slinker alltid ner. Hehe.

Lämna en kommentar