Andra, Kokböcker

Lugnt läge

Ikväll blir det lugnt hemma i stugan. Ute snöar det och blåser så att det viner i öronen, och jag sitter i vardagsrummet och ojar mig i soffan med en kopp té och har för en gångs skull en riktigt godtagbar ursäkt att inte följa med Olof på kvällens bodypump-pass. Visste ni att man kan stuka sina knän? Det kan man i alla fall. Åk inte segway, säger jag bara. Det må se enkelt ut, men de är mariga de där maskinerna. Vi var och åkte segway-hinderbana med jobbet i förrgår. Det var roligt tills det inte var det längre, kort sagt. Nästa gång tänker jag propsa på att vi ska rida islandshäst istället.

För ett tag sedan fick jag den här finfina boken av min jobbarkompis Marija, och en kväll som denna då vädret är ruggigt och téet värmer är den riktigt passande. Eventuellt resulterar läsandet i att jag linkar bort till köket och bakar något. Och det vore ju inte fy skam.

5 Kommentar

 1. Marija

  10 januari, 2013 at 7:49 e m

  Stackars dig kompis, du får köra med mig på jobbet imorgon!! Inget ont som inte har något gott med sig:- ) Hoppas att boken var trevlig. Jag lånar den gärna när du är klar. Hann inte läsa den innan du fick den:- )

 2. Jess

  11 januari, 2013 at 1:28 e m

  Oj, stuka knäna alltså? Jag åkte segway för 1,5 år sedan men inte hinderbana och stukade inga knän, tur det!

  Krya på knäna!

 3. Mårtenssons kök

  11 januari, 2013 at 5:09 e m

  Rida häst, är du galen?! Man kan ju trilla av och skada sej jättemycket då! Bryta både det ena och det andra, nej det låter du bli:)

  Krya på dej,
  kram

 4. A

  13 januari, 2013 at 7:57 e m

  En så fin kopp! Vad kan den tänkas heta, undrar en koppgalning?

 5. Helena

  17 januari, 2013 at 7:19 e m

  A – förlåt för sent svar! Koppen kommer från Rörstrand. Jag vet inte var servisen heter, men undertill på alla koppar och fat står siffrorna 377.

Lämna en kommentar