Andra Tidningar

Månadens inspiration!

I helgen ska jag sätta mig i min läshörna och bläddra igenom alla fina tidningar som har trillat in i brevlådan de senaste veckorna. Jag har alltid gillat mattidningarnas vår- och påskspecialer. De är fyllda med glada, pastelliga färger, längtan efter ljusare tider som äntligen börjar komma och framförallt är tidningarna laddade med en stor dos härlig inspiration!
15 mars, 2012

6 kommentarer

  1. Åh, visst är det härligt att sätta sig med en kopp kaffe och börja bläddra! =)

    Läs gärna min blogg, har precis uppdaterat och skrivit om världens nyttigaste choklad!

    Ha det gott.

    /Kitty

  2. Mysfaktorn är skyhög med dessa magasin:-) Har själv några av dom och man blir lyrisk!Kram på dig!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration