Andra Tidningar

Månadens inspiration

De senaste mattidningarna som har landat i brevlådan är en orgie i skördetider och svamprätter. Kräftfesttema är så last month.

Utländsk inspiration är inte heller fel, Donna Hay serverar höstinspirerad innesittarmat, och Jamie Oliver kör tema brittisk mat med en intervju med sin pappa på hans pub där allt började. Var det förresten någon som såg Jamies matprogram i söndags? Nu ska han försöka få amerikanska skolbarn att äta rätt, och det är sannerligen en utmaning. På skolan han är på nu serveras barnen frukost i skolmatsalen, och nej, det är inga fullkornsfrallor och yoghurt där inte, barnen får pizza! Till frukost! Hu.
18 augusti, 2010

4 kommentarer

  1. Kul att se att det finns andra som också frossar i mattidningar. Jag kan köpa hur många som helst. Men det börjar bli fullt nu. Borde fundera ut något bra system. Jag har så svårt att slänga, men jag borde ju klippa ut det jag vill ha och sen slänga resten. Får hamna på höstens att-göra-lista.

  2. Åh, den där jamie verkar aldrig ge sig. Vilken kanal går hans program på? Har hört mycket gott om hans program där han upptäckte Europa, men inte följt det själv….

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration