Andra, Tidningar

Månadens inspiration

De senaste mattidningarna som har landat i brevlådan är en orgie i skördetider och svamprätter. Kräftfesttema är så last month.

Utländsk inspiration är inte heller fel, Donna Hay serverar höstinspirerad innesittarmat, och Jamie Oliver kör tema brittisk mat med en intervju med sin pappa på hans pub där allt började. Var det förresten någon som såg Jamies matprogram i söndags? Nu ska han försöka få amerikanska skolbarn att äta rätt, och det är sannerligen en utmaning. På skolan han är på nu serveras barnen frukost i skolmatsalen, och nej, det är inga fullkornsfrallor och yoghurt där inte, barnen får pizza! Till frukost! Hu.

4 Kommentar

 1. Erika - Bakglädje

  18 augusti, 2010 at 3:33 e m

  Kul att se att det finns andra som också frossar i mattidningar. Jag kan köpa hur många som helst. Men det börjar bli fullt nu. Borde fundera ut något bra system. Jag har så svårt att slänga, men jag borde ju klippa ut det jag vill ha och sen slänga resten. Får hamna på höstens att-göra-lista.

 2. fröken elin

  19 augusti, 2010 at 8:16 f m

  Åh, den där jamie verkar aldrig ge sig. Vilken kanal går hans program på? Har hört mycket gott om hans program där han upptäckte Europa, men inte följt det själv….

 3. charlotta

  20 augusti, 2010 at 11:33 f m

  åh, har allt om man kommit? hurra! då har jag matläsning att se fram emot när jag kommer hem 🙂

 4. Helena

  25 augusti, 2010 at 7:56 e m

  Mattidningar… Det bästa som finns! Donna Hay tycker jag är bäst av alla, men jag har inte läst Jamies tidning än. Är den också bra?

Lämna en kommentar