Andra Kokböcker

Månadens kokbok – Allt i en gryta

Då var det dags för Månadens Kokbok igen! Den här månaden vill jag slå ett slag för duktiga matskribenten Lisa Lemkes nya, höstiga bok Allt i en gryta. Jag har tipsat om böcker av Lisa Lemke förut, och står fast vid mitt uttalande om att hon är en av de kokboksförfattare i Sverige som har bäst koll på det här med layout. Så självklart ska även bokens layoutare ha cred för boken, och det ska fotografen Magnus Carlsson också ha. Precis som titeln antyder är det middagar som får plats i en gryta som boken handlar om, men även maträtter där allt ryms i en form eller panna, både matiga anrättningar och sötare saker. Tacksamt på middagsbordet, med andra ord.

Här sitter syrran och bläddrar i boken, tillsammans med lilla Rose och Bally. Faktum är att de alla tre i den där fåtöljen är ganska hungriga av sig, så de hittar nog något att tillaga. I alla fall syrran, kan jag tänka mig.

16 oktober, 2013

9 kommentarer

  1. Ska inhandlas snart, väntar bara in alla mina VAB-dagar… Har faktiskt en kväll till inbokad i hennes pizzeria i höst. Ska bli attans så nice. Den här gången utan barn, ska sitta där tills de slänger ut oss.
    Ps. Hon har inte svarat på mitt mail om bloggträff. Frågar henne igen när vi är där.

    Kram kram

  2. Har också haffat den där boken och Lisa är verkligen en duktig matskribent. Och receptmakare också såklart. Jag testade fläsket med fänkål och rotfrukter (recept mitt i boken någonstans) – väldigt gott!

  3. Hej!
    Jag är glad som hittat din sida, älskar Öland o är där varje sommar o lite nu o då. Jag såg boken ovan, o jag som inte gillar att läsa recept, men brukar bli inspirerad av bilder, kan du inte ge några smakprov från boken, el får man kanske inte det. Ha så gott

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration