Andra Kokböcker

Månadens Kokbok – December

Den här boken köpte jag på matmässan i Stockholm för snart två veckor sedan, och den ämnar jag bläddra flitigt i under de närmsta veckorna nu fram till jul. Boken är skriven av Johanna Westman och Jens Linder, och innehåller både recept på godis och mat, samt tips på pyssel. Den fullständiga titeln är December – Från adventspyssel till nyårspartaj, och det är en titel som boken utan problem lever upp till. Snygg layout har den också. Och kan man egentligen få nog av sådana här böcker? Jag tror inte det.

22 november, 2012

3 kommentarer

  1. Hej,

    Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

    Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

    Mvh
    Besökstoppen

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration