Andra Kokböcker

Månadens kokbok – Gott att ge bort

Kategorin Månadens kokbok verkar de senaste månaderna ha upplevt samma bloggtorka som Veckans vintips, men även här ska det bli ändring! Faktumet kvarstår dock att jag köper vin oftare än jag köper kokböcker. Jag har intrycket av att det lanseras fler kokböcker så här på höstkanten, när folk vill vara inomhus och laga mat igen, det är dags för bokmässa, och man vill sitta ihopkurad under en filt och bläddra i fina böcker. Det finns så många kokböcker jag vill ha just nu, att jag inte vet vart jag ska börja! Häromveckan haffade jag i alla fall ett exemplar av bloggtjejen Linnea Seidels bok ”Gott att ge bort”.

Nyblivna mamman Linnea bloggar på Linneas Skafferi, och bloggen är lika fin som hennes kokbok är – full av tips på ätbara presenter. Det tipsas om sylt, saft, marmelad, müsli, kakor och mycket annat att ge bort, allting lika fint inslaget och presenterat. En jättefin bok!

15 september, 2011

4 kommentarer

  1. Tycker alla ska ha den boken i sin bokylla…. mitt sista inlägg på bloggen kommer just ifrån den 🙂
    jag gjorde en STOR korg med prylar till en nära go vän i 40 års present… det mesta fann jag där även om jag ändrade lite grejer men den var en STOR inspirations källa… och den fick mig att bli så otroligt kreativ och många glasbyttor kom just ur boken åxå.

    Dessutom gjorde jag korgen så ekologisk jag bara kunde eftersom tjejen äter ekologiskt.. det var riktigt roligt och presenten gjordes ju av ren vänskap och kärlek och jag kan nog ärligt säga att hon fann den helt klart mycket roligare än om jag gått i stan å köpt något att damma av 😉

    Så alla som inte har boken.. ut å handla den.. på stan eller på nätet… den är SUPER :))

  2. Härligt med ett boktips! Jag tycker mycket om Linneas skafferi, bloggen tar upp massor av spännande recept, många lätta att göra men svåra att komma på själv. Är väldigt sugen på att också jag införskaffa boken, vi får se om pengarna räcker till sådan lyx 😉

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration