Andra Kokböcker

Månadens kokbok – Jamie Olivers Mat för hela året

Den här fina kokboken fick jag när jag fyllde år förra månaden, den innehåller de bästa recepten ur tidningen Jamie Magazine som har funnits i snart två år. Jag har inte hunnit laga något ur boken än, men det dröjer nog inte länge innan det är dags! Jamie är alltid toppen, oavsett om han ska lära otacksamma brittiska och amerikanska skolbarn att äta rätt eller om han står lutad mot en rustik vägg i en lika rustig skjorta och ser lite smått fundersam ut tillsammans med en stol och en stek. Jag gillar Jamie!

16 november, 2010

6 kommentarer

  1. Jag älskar Jamie! Till och med när han står och slibberislabbar med någon flottig stek, det är bara Jamie som kan göra det och man blir ändå sugen på att äta. Kommer han med vespan, hoppar jag på, anytime…

  2. Jag gillar också Jamie 😉 Jag får gratulera till fin ny blogg-design (fetare bilder är alltid bra!) Nu ska jag genomsöka din blogg för mat-inspiration innan jag går och handlar! Kram

  3. Åh jag älskar Jamie. Här i Indien är böcker jättebilligt, så nu har jag köpt tre av hans kokböcker. Jag tycker ändå bäst om att SE honom laga mat! Han har en sån passion och kärlek för alla råvarorna. Han var i TV häromdagen och jag lärde mig då att "dress the board" (tror jag han sa) Han hackade kryddgrönt och blandade m olja på skärbrädan, som han sedan vände det nystekta köttet i och porerna förseglades då så att köttet inte blödde! Måste testa det.
    Åsa

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration