Andra Kokböcker

Månadens kokbok – Kärleksmums, 101 söta favoriter

Häromveckan samlade min sambo Olof extrapoäng här hemma genom att fjäska med en present till mig – nya dessertboken från husmorsorna Emma Hamberg och Anette Rosvall. Boken innehåller smaskiga bakverk och fina bilder, man blir sugen på att stanna hemma och baka en hel helg!
9 december, 2010

9 kommentarer

  1. Åh det ser ut som en bok jag skulle gilla. Kan sitta i flera timmar och bara bläddra och titta på bilder, i Leilas Piece of cake brukar jag till och med känna och lukta på boken! 🙂 Ha ha ha, visst är det underbart med kokböcker, och den här ser som sagt jättefin ut!

  2. Den har jag sneglat på! Snäll sambo du har 🙂 Har du deras ultimate köksalmanacka? I så fall, är den bra? Har kollat på den med 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration