Andra, Kokböcker

Månadens kokbok – Kärleksmums, 101 söta favoriter

Häromveckan samlade min sambo Olof extrapoäng här hemma genom att fjäska med en present till mig – nya dessertboken från husmorsorna Emma Hamberg och Anette Rosvall. Boken innehåller smaskiga bakverk och fina bilder, man blir sugen på att stanna hemma och baka en hel helg!

9 Kommentar

 1. Cupcakesfluffan

  9 december, 2010 at 7:39 e m

  Den boken har jag allt spanat in, kanske skulle ta och önska mig den av tomten 🙂

 2. Pernilla

  9 december, 2010 at 7:54 e m

  Åh det ser ut som en bok jag skulle gilla. Kan sitta i flera timmar och bara bläddra och titta på bilder, i Leilas Piece of cake brukar jag till och med känna och lukta på boken! 🙂 Ha ha ha, visst är det underbart med kokböcker, och den här ser som sagt jättefin ut!

 3. Emma

  9 december, 2010 at 8:53 e m

  Den har jag sneglat på! Snäll sambo du har 🙂 Har du deras ultimate köksalmanacka? I så fall, är den bra? Har kollat på den med 🙂

 4. Fridas kök

  9 december, 2010 at 9:26 e m

  Ja, visst är den underbar! 🙂

 5. elin

  10 december, 2010 at 9:23 f m

  bläddrade igenom den boken så sent som förra veckan. verkar riktigt bra!

 6. Karin

  10 december, 2010 at 9:42 f m

  Hej vännen!

  Råkade radera din tävlingskommentar, nyvaken och förvirrad… F'låt!
  Kommentera igen och jag lovar att inte röra den, kram Karin

 7. charlotta

  11 december, 2010 at 8:11 f m

  åh, vad gulligt! vilken exemplarisk sambo du har! min kära pojkvän kommer mest hem med godis till mig, men det är klart inte så dumt det heller 🙂

 8. Sandra

  11 december, 2010 at 11:33 f m

  Kokböcker kan jag sitta och bläddra i i flera timmar! Farligt!

Lämna en kommentar