Andra, Kokböcker

Månadens kokbok – Om jag var din hemmafru

Det råder ingen tvekan om att månadens kokbok är Lotta Lundgrens glammiga och nyskapande bok “Om jag var din hemmafru – eller hur man får en vardag att smaka som en lördag”. Det här är en bok helt i min smak, för Lotta från TV-programmet Landet Brunsås är riktigt rolig. Det finns alldeles för få matböcker där ute som blandar mat med humor.

Det inledande citatet sätter tonen för resten av boken.

Den här boken är långt ifrån lantlig idyll och Green Gate-blommor, det är snarare Sex and City blandat med humor och mat. Matbilderna innehåller eleganta modereferenser, och jag älskar det!

Bokens foton och bildernas efterbearbetning håller riktigt hög klass. Till och med svårimponerade Olof stod och hummade att “det här är bra på riktigt” när jag premiärbläddrade i boken, och konstaterade snabbt att bokens fotograf är killen som fotar Eva Attlings bilder. Boken går att köpa här, för 209 väl investerade riksdaler.

8 Kommentar

 1. matarkivet

  4 april, 2011 at 3:54 e m

  Nu gor jag slag i saken och koper den! 🙂 Tack for 'knuffen'

 2. Cupcakesfluffan

  4 april, 2011 at 6:11 e m

  Måste allt ta och kika in den nästa gång jag är i bokaffären

 3. Mårtenssons kök

  4 april, 2011 at 6:40 e m

  Tror faktiskt det kommer att stå ett exemplar i vår bokhylla också snart… Kul med annorlunda kokböcker som dessutom är "läsvänliga".

 4. Remsan

  4 april, 2011 at 8:05 e m

  Så trevligt med en kokbok med humor, de är ju inte så många. Matlagning är så allvarlig många gånger. Se bara på kockarna i juryn i Sveriges mästerkock. Den här ska absolut inhandlas.

 5. Marija

  5 april, 2011 at 7:22 f m

  Blev såld när jag bläddrade i ditt ex.
  Kram Marija

 6. Mor-Mia

  5 april, 2011 at 12:34 e m

  Vilken rolig bok, som vågar blanda in lite humor!
  Tack för tipset!

 7. Erika - Bakglädje

  6 april, 2011 at 10:10 f m

  Roligt med kokböcker som är lite roliga.

 8. Emma

  12 april, 2011 at 10:07 f m

  Jag har tänkt köpa den sen jag hörde om den. Den här månaden är det knapert (efterskalv från London-trippen och felkalkylerat med amorteringen) men i maj ska den inhandlas!

Lämna en kommentar