Andra, Kokböcker

Månadens kokbok – Söta Saker

När jag fyllde år fick jag den här boken i present av mamma, skriven av Theresia Erneborg med den härliga bloggen Söta Saker. Boken är full av söta recept på allt från saffransglass till lakritstryffel. (Två recept som jag tänker tillaga så fort det blir advent. Eller kanske redan nästa vecka…) Layouten är färgglad med retrokänsla kombinerat med vackra foton. Det jag har fastnat allra mest för med den här boken är alla de härliga texterna, som till exempel vart ett recept kommer ifrån, vad hon tänker på när hon äter en viss kaka, eller ett minne förknippat med en speciell sötsak. Och missa inte att läsa förordet, det är riktigt bra.

7 Kommentar

 1. Cupcakesfluffan

  25 oktober, 2010 at 6:56 e m

  Det boken har jag med, köpte den på bokmässan när hon var där och signerade, kanonbra bok, ja saffransglass får det allt bli till jul nu när jag har glassmaskin

 2. Kaksmulan

  26 oktober, 2010 at 1:24 f m

  Den stod på min önskelista också så jag hoppas att min man kommer hem med en till mig på lördag. 😉

 3. Pernilla

  26 oktober, 2010 at 6:37 f m

  Den ser superfin ut, ska kolla in den! En bok helt i min smak 🙂

 4. Emma

  26 oktober, 2010 at 8:22 f m

  Den står på min önskelista. Hoppas att jag har varit så snäll att jag får den i jul 🙂

 5. charlotta

  26 oktober, 2010 at 8:40 f m

  kul! tittar in hos söta saker lite då och då, hon gör massor med fina saker. och det gör du med för den delen 🙂

 6. ensmakavkarin

  26 oktober, 2010 at 11:20 f m

  Den där boken skulle jag också gärna ha! Den verkar superfin!

 7. vanilla sky

  26 oktober, 2010 at 12:27 e m

  Den vill jag oxå ha! Ska definitivt inhandlas nästa gång vi styr kosan mot Sverige 🙂

Lämna en kommentar