Andra Kokböcker

Månadens kokbok – Systrarna Eisenmans mingelmat

Är det bara jag, eller är ni fler som tycker att det kommer många fler kokböcker nu på hösten? De dyker upp i butikerna som krokusar ur snön. Inte mig emot, jag älskar kokböcker och har en osunt stor ansamling av dem i bokhyllan. (Bokhyllorna, snarare.) Det senaste tillskottet till samlingen är systrarna Eisenmans plockmatsbibel Mingelmat. En tjock, inbunden bok med vackra bilder, snygg och lyxig layout och så många recept på mingelmat att jag skulle behöva ta ledigt från jobbet för att hinna läsa alla. För att inte tala om alla konkreta tips på hur man beräknar mat och förbereder en fest. Jag har alla systrarna Eisenmans tidigare böcker, och de levererar alltid. Självklart även den här gången.

7 november, 2011

10 kommentarer

 1. Alltså, det här med kokböcker… Jag vet inte hur jag ska sluta, eller OM jag ska sluta. Jag har hamstrat och läst och lagat i över tjugo år och de blir bara finare och finare och numer kan man köpa dem för lay outens och bildernas skull! Men dessa systrar har aldrig hittat hem till mig… Undrar varför? Måste analysera detta. Kram

 2. Jag är ett stort fan av kokböcker och bakböcker, även om jag sällan lagar något ur dem – det räcker att titta i dem då och då, som inspiration, om inte annat. Fast visst har jag ett par favoriter som jag faktiskt använder som receptunderlag också, och de är ovärdeliga <3 Vad snygg den här var! Eller, ja, jag har ju inte sett innehållet, men framsidan gillar jag! Har faktiskt inte någon av deras böcker – skandal O.o Tack för tipset!

 3. Jag håller med dig, det kommer fler kokböcker på hösten. Jag har redan köpt några nya och har en del på min önskelista!
  Jag har de andra böckerna från systrarna Eisenman men just denna känns inte så locknde, kanske pga. att jag inte lagar så mycket mingelmat. Men ska nog kika i boken igen när jag springer förbi en bokhandel…

 4. Hej!

  Ta gärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där det finns smycken för dig och accessoarer för ditt hem.

  Bland annat har vi lägst webbpris i Sverige på Kew Royal Botanic Garden's populära doftljus!

  Skäm bort dig själv i höstmörkret, eller varför inte vara ute i god tid med julklapparna?

  Välkommen!

  Vänliga hälsningar,
  http://www.missalicia.se

  PS. Gilla vår Facebooksida för att hålla koll på nyheter och tävlingar: http://www.facebook.com/pages/Miss-Alicia/118723208236702

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration