Andra Godis

Marsipangrisen nummer ett

Jag är en marsipangris av stora mått. Jag har fortfarande inte kunnat bestämma mig för vilken marsipantillverkare jag tycker mest om; danska Anthon Berg eller tyska Niederegger Lübeck. Båda är riktigt bra, alltså. Min tyska kompis Meike var på Niedereggers egna café i Lübeck för ett tag sedan, och då hamstrade hon lite förnödenheter till mig. I julklapp av henne fick jag bland annat den här lilla väskan fylld med marsipan. She knows what I like, helt enkelt! 🙂

28 december, 2009

En kommentar

  1. Å guuu va gott. Marsipan är min absoluta favorit också… Tack snälla för din kommentar, såååå skönt att höra att det upperbarligen inte bara är jag som gör såna saker! 😉 Men kan tänker bara "oops inte nu igen"… Ha ett fint nyår! Kram Anna

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration