Andra, Tidningar

Martha Stewart firar 4:e juli

Martha Stewart är den amerikanska huslighetens urmoder. Hon gör TV, tidningar och böcker, och bidrar till prestationsångest samtidigt som hon inspirerar. Och så har hon hunnit med att sitta inne också! Jag gillar supereffektiva Martha, och blir lika glad varje gång jag kommer över ett exemplar av tidningen Martha Stewart Living, som blandar recept med inredning och husliga tips. När min kompis Marija var i Florida för ett par veckor sedan köpte hon några amerikanska mattidningar till mig, däribland senaste Martha Stewart Living, där redaktionen har slagit på stort med det amerikanska nationaldagsfirandet. Det må vara sen kväll i Sverige just nu, men borta i Amerikat är det många timmar kvar innan dagen är slut. För att fira dem ska jag krypa upp i soffan och läsa lite i min nya tidning. Kanske jag firar med några kakor också. Man är ju inte missunnsam.

3 Kommentar

 1. Emma

  5 juli, 2011 at 7:09 f m

  Åh nostalgi 🙂 Minns tillbaka när jag firade 4:e juli i usa.

 2. Matarkivet

  5 juli, 2011 at 8:51 f m

  Jag gillar verkligen matdelen på hennes hemsida, även om den är aningen segloadad ibland.

 3. Att vara någons fru

  5 juli, 2011 at 10:24 f m

  Martha är min husgud! Denna härligt maniska kvinna 🙂

Lämna en kommentar