Andra, Reportage

Mary i Aftonbladet idag!

Idag gott folk är det riktig kvalitetsläsning i Aftonbladet! Min fina vän Mary som besökte oss tillsammans med sin sambo Magnus för några veckor sedan är nämligen med på ett heluppslag. Inte en fesig liten artikel, utan ett heluppslag! Jag är hur mallig som helst över min kompis. Det är finfina bilder och recept, och i intervjun med Mary kan ni läsa mer om henne och hennes fina matblogg som ni hittar här. Nu ska jag läsa artikeln en gång till, och gotta mig lite extra. Ha en jättehärlig fredag, kära vänner!

3 Kommentar

 1. Mary

  10 augusti, 2012 at 4:54 e m

  Men vad fint, söta du! Blir alldeles rosenkindad! <3 Massa kram!!

 2. Bokcaféet i byn

  10 augusti, 2012 at 5:24 e m

  Så kul för din vän! Fantastiskt med heluppslag!
  Trevlig helg!
  Kram Anna

 3. Clara - TopElite

  11 augusti, 2012 at 7:20 e m

  Ha en fortsatt super bra dag!
  Kram

Lämna en kommentar