Andra Reportage

Mary i Aftonbladet idag!

Idag gott folk är det riktig kvalitetsläsning i Aftonbladet! Min fina vän Mary som besökte oss tillsammans med sin sambo Magnus för några veckor sedan är nämligen med på ett heluppslag. Inte en fesig liten artikel, utan ett heluppslag! Jag är hur mallig som helst över min kompis. Det är finfina bilder och recept, och i intervjun med Mary kan ni läsa mer om henne och hennes fina matblogg som ni hittar här. Nu ska jag läsa artikeln en gång till, och gotta mig lite extra. Ha en jättehärlig fredag, kära vänner!

10 augusti, 2012

3 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration