Andra

Matsurfning på hög nivå

Jag måste ju bara visa hur bortskämda Olof och jag blev när vi hälsade på Tässan för ett tag sedan. Här kan vi snacka matsurfning*! (*Uttryck myntat av min syster som innebär att besöka olika personer och få mat hos dem.) Vi fick världens godaste lammkött som marinerats i något så oväntat som choklad! Köttet var mört och fint och underbart gott, och Olof åt så mycket att jag trodde han skulle spricka. Och vem skulle då fota mina bloggbilder?

En het, hemmagjord salsa serverades till köttet och potatisgratängen….

Till efterrätt blev det Tom och Jerry-glass, barndomens kex i ny tappning!
Skål!

2 Kommentar

  1. Marty

    7 augusti, 2010 at 9:39 e m

    Marinerade i choklad, hur då? Kan du inte skriva ner något recept på det? Du verkar ha haft en trevlig mat-semester. Mat och fika på semestern är viktigt! Jag trodde jag skulle sticka mycket dom sista veckorna på semestern men jag har bara lagat mat och bakat kakor… /Marty

  2. Erika - Bakglädje

    8 augusti, 2010 at 4:35 e m

    "Matsurfning", det ska jag komma ihåg. Det är härligt när man får en massa gosaker när man är borta. Ofta smakar ju andras mat annorlunda än sin egen och det är alltid kul.

Lämna en kommentar