Andra Sallad Tävling

Melonsallad med fetaost, parma och mynta

Den här maträtten hade jag tänkt lägga ut en varm och solig dag och tipsa om att det är en perfekt lunch på stekheta sommardagar. Nu har det ju inte varit så många sådana i år, men man kan ju faktiskt äta melon med fetaost, parma och mynta ändå, oavsett hur bra eller dåligt vädret är. Det är bara att skära en vattenmelon i bitar, smula över fetaost, toppa med myntablad och parmaskinka, och ösa på rejält med svartpeppar, lite salt och en god olivolja, så är det klart. Ett skiva surdegsbröd kan också vara gott till.

Och hörni, till något helt annat – nu ska jag faktiskt använda bloggen i tävlingssyfte här, det har jag inte gjort på över fem år, men den här gången är det verkligen värt det. Ni vet Loopia, de som har webbhotell och domännamn och sådant? Jag har ju mitt domännamn www.baraenkakatill.se via dem, och nu fyller de 15 år, vilket de firar med en tävling där man kan vinna en flådig MacBook air värd nästan 20 000 kr. Och en sådan vill jag verkigen ha, för min dator här hemma är katastrofal, stänger av sig i tid och otid, hänger sig och ger mig gråa hår i förtid. (Eller så är det bara dags att bli gråhårig, jag vet inte.) För att vinna ska man skriva en reklamtext åt dem, och eftersom de har webhotell och finfin service är mitt bidrag följande: ”Loopia – webbhotellet med femstjärnig roomservice”. 

2 augusti, 2015

En kommentar

  1. Ja, nu fattar ju inte vi någonting överhuvudtaget vad gäller domännamn och de enda hotellen vi känner till är dom vi bor på när vi reser någonstans. Men det betyder ju inte att vi inte håller tummar och tår för dej!
    Och tröjan – så häftig!

    Kramar på er

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration