Andra

Min walk in closet är klar!

Kommer ni ihåg någon gång i september när jag skrev att Olof hade påbörjat hemmafixarprojektet att bygga om min, förlåt, vår, walk in closet? Nu är den färdig! Egentligen har den varit klar ett tag, men nu har vi fotat bilder på den i alla fall. Jag är supernöjd, och Olofs index är som ni säkert förstår skyhögt just nu.

Rubb och stubb kommer från IKEA, förutom heltäckningsmattan och listerna, då. Och kläderna. Jag älskar min nya garderob, och sitter på den där lilla palllen varje kväll när jag borstar tänderna och njuter av det harmoniska lilla rummet. Kanske bäst jag slutar med det dock, man vill ju inte dregla tandkräm på den nya mattan.

Ifall ni undrar hur det såg ut innan, så såg det ut så här. Olof har rivit ut allt, målat tak och väggar, lagt in heltäckningsmatta och fixat lister, och så har vi som sagt fyllt upp med garderobsinredning från det blågula varuhuset.

Trevlig fredag, hörni! Själv ska jag åka hem och sätta mig i min garderob en stund, innan jag åker till flygplatsen för att hämta min kompis Lena som kommer från Stockholm för att tillbringa helgen hos oss på Öland.

22 Kommentar

 1. Malin`s Diner

  2 mars, 2012 at 3:59 e m

  Åh, jag säger bara åh!

  Kram och ha en skön helg!

 2. Styleabaad

  2 mars, 2012 at 4:31 e m

  Åh vad fint det blev! Grattis!!

  Nu blev jag påmind om att jag måste få ändan ur vagnen och blogga om min garderob också… tycker det är det svåraste som finns att ta bra inredningsbilder bara!

 3. Lenita från Bohuslän

  2 mars, 2012 at 5:29 e m

  Så otroligt läckert! Du måste vara i himlen…vill oxå ha:-)Redig karl du har,ta nu hand om han i helgen.Han har gjort ett kanonjobb! Trevlig helg önskar jag dig och Olof + söta Bally + väninnan:-) Kram!

 4. ♥Linda♥

  2 mars, 2012 at 6:39 e m

  Sååå snyggt! Jag förstår att du trivs där!
  Trevlig helg!
  Kram

 5. Lingonberrie

  2 mars, 2012 at 7:09 e m

  Jösses, jösses jösses!

  Sååå fint!
  Förstår att han har högt index nu. 😀

  kramar och ha en trevlig helg!
  L

 6. Sofia

  2 mars, 2012 at 8:06 e m

  Gode tid vad snyggt wow kram avis Sofia i Hjo

 7. Anonym

  2 mars, 2012 at 9:12 e m

  Riktigt nice.

 8. Veropenn

  2 mars, 2012 at 9:20 e m

  Hur fin som helst, förstår att du sitter på pallen å njuter. För säkerhetsskull kanske du ska lägga en plast där du sitter:)
  Trevlig helg
  //v

 9. Coolaannna

  2 mars, 2012 at 11:06 e m

  Så snyggt! Värsta Sex And The City stuket!!

  Blir grymt avundsjuk på dig!
  Kram!

 10. Hovkonditorn

  3 mars, 2012 at 2:14 f m

  Så fin den är! Ha en bra helg!

 11. Desiree

  3 mars, 2012 at 9:41 f m

  Wow vilken skilnad på före och efter bilderna. Det blev ju kanonsnyggt. Otroligt vad duktig olof har varit. Ge honom en stor hyllning för detta.
  Ha en trevlig helg.

 12. Postadress Torslanda

  3 mars, 2012 at 10:55 f m

  Wow så snyggt! Förstår att du vill tillbringa tid i det här rummet 🙂

 13. Too di Boo ♡

  3 mars, 2012 at 11:49 e m

  Hur snyggt som helst..förstår hans höga poäng nu:) kram i vårsolen:)

 14. Anna Johannson

  4 mars, 2012 at 8:29 f m

  Vill oxå ha en sån här garderob! Varifrån kommer den gråa klänningen med vitt på?

 15. ELLINOR

  4 mars, 2012 at 1:02 e m

  Superfint! Vilken drömgarderob, stor eloge till mannen din!

  Kram Ellinor

 16. Linda på Hagahome

  4 mars, 2012 at 7:43 e m

  Jisses vad underbar!!! Åh, du månne njuta varje dag du!

 17. Allt och/eller Inget

  5 mars, 2012 at 7:34 f m

  Bra jobbat Olof!! Ooo vad fint ni gjort, verkligen läcker inredning. Förstår att du vill sitta där och borsta tänderna, vem skulle inte vilja det 🙂
  Ha en fin vecka!
  Linda

 18. Matarkivet

  6 mars, 2012 at 11:11 f m

  Blir grön av avund! Verkligen jättefin walk in closet. Men jag vill också… 😉 Nejd, i denna lgh har jag gott om garderobsutrymme så det unnar jag dig!

 19. Ekenäsliv

  6 mars, 2012 at 8:08 e m

  WOOOOOW!!! Snacka om garderob, top noch kan man säga;)
  Super!
  Kram!

 20. frida

  13 mars, 2012 at 6:48 f m

  Helt fantastiskt och vilken lycka!!!

 21. Anonym

  17 januari, 2014 at 10:15 f m

  Hej!

  Det blev verkligen Jäätte fint! Jag tänker mig att jag ska ha något snarligt, nästintill exakt likadan i min walk in. Vad har du för mått på hela bygget? och största frågan, vart har du köpt spegeln? Sjukligt snygg!

  Mejla mig gärna med svaren till:
  pussgurkan_emma@hotmail.com

Lämna en kommentar