Andra

Min walk in closet är klar!

Kommer ni ihåg någon gång i september när jag skrev att Olof hade påbörjat hemmafixarprojektet att bygga om min, förlåt, vår, walk in closet? Nu är den färdig! Egentligen har den varit klar ett tag, men nu har vi fotat bilder på den i alla fall. Jag är supernöjd, och Olofs index är som ni säkert förstår skyhögt just nu.

Rubb och stubb kommer från IKEA, förutom heltäckningsmattan och listerna, då. Och kläderna. Jag älskar min nya garderob, och sitter på den där lilla palllen varje kväll när jag borstar tänderna och njuter av det harmoniska lilla rummet. Kanske bäst jag slutar med det dock, man vill ju inte dregla tandkräm på den nya mattan.

Ifall ni undrar hur det såg ut innan, så såg det ut så här. Olof har rivit ut allt, målat tak och väggar, lagt in heltäckningsmatta och fixat lister, och så har vi som sagt fyllt upp med garderobsinredning från det blågula varuhuset.

Trevlig fredag, hörni! Själv ska jag åka hem och sätta mig i min garderob en stund, innan jag åker till flygplatsen för att hämta min kompis Lena som kommer från Stockholm för att tillbringa helgen hos oss på Öland.

2 mars, 2012

22 kommentarer

 1. Åh vad fint det blev! Grattis!!

  Nu blev jag påmind om att jag måste få ändan ur vagnen och blogga om min garderob också… tycker det är det svåraste som finns att ta bra inredningsbilder bara!

 2. Så otroligt läckert! Du måste vara i himlen…vill oxå ha:-)Redig karl du har,ta nu hand om han i helgen.Han har gjort ett kanonjobb! Trevlig helg önskar jag dig och Olof + söta Bally + väninnan:-) Kram!

 3. Hur fin som helst, förstår att du sitter på pallen å njuter. För säkerhetsskull kanske du ska lägga en plast där du sitter:)
  Trevlig helg
  //v

 4. Wow vilken skilnad på före och efter bilderna. Det blev ju kanonsnyggt. Otroligt vad duktig olof har varit. Ge honom en stor hyllning för detta.
  Ha en trevlig helg.

 5. Blir grön av avund! Verkligen jättefin walk in closet. Men jag vill också… 😉 Nejd, i denna lgh har jag gott om garderobsutrymme så det unnar jag dig!

 6. Hej!

  Det blev verkligen Jäätte fint! Jag tänker mig att jag ska ha något snarligt, nästintill exakt likadan i min walk in. Vad har du för mått på hela bygget? och största frågan, vart har du köpt spegeln? Sjukligt snygg!

  Mejla mig gärna med svaren till:
  pussgurkan_emma@hotmail.com

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration