Andra Provsmakat

Mitt nya begär – choklad med havssalt

På chokladprovningen som jag var på häromveckan fick jag för första gången prova på choklad med havssalt i, och nu är jag fast. Chokladen vi åt på provningen var den på bilden till höger, en italiensk mjölkchoklad som kostar lite för mycket både för sitt och mitt eget bästa. Därför införskaffade jag chokladen till vänster från Lindt när jag såg den på Maxi, det är en mörk choklad som också innehåller havssalt, till ett mycket bättre pris. Men den får se sig som besegrad i den här kategorin, den kommer inte i närheten av den italienska chokladen i min egen lilla provning. Lyx vinner över budget den här gången, alltså. Prada vinner över Lindex. Ja, ni fattar. Gott är det i alla fall.

19 mars, 2010

5 kommentarer

  1. Åh jag älskade Lindt's chocklad med havssalt, jag tyckte den var fantastisk. Men nu måste jag ju verkligen få tag i den där Italienska – undrar om jag kan hitta den här i Philly? Men mjölkchoklad? och havssalt? Jag är ju mer inne på mörk choklad, men det får bli intressant att prova! Ha en bra helg!

  2. Jag håller absolut med dig, jag försökte också köpa den billigare från Lindt men den kan inte mäta sig mot den italienska…//Hälsningar Lotta

  3. Jag tror jag gillar alla i Lindts serie. Apelsin, mint, vanilj med kokos, etc. Har däremot inte testat ngt dyrare alternativ. Skulle vara kul med chokladprovning ngn gång. Trevlig fredagskväll.

  4. Jag håller med. Hade också smakat en så god lite dyrare mörk choklad (kommer inte ihåg märket, var inte denna italienska) och testade efter det Lindts och blev så grymt besviken. Ibland får man vad man betalar för. Lyx ska noga vara lyxigt 😉

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration