Andra Smoothies

Mitt nya intresse – smoothies!

Jag har ett nytt intresse! Smoothies! Det är ju SÅ trevligt med smoothies! Det har jag alltid tyckt, men nu har det liksom nått en ny dimension, om jag ska låta lite sådär lagom dramatisk.

För att göda inspirationen (och mig själv) har jag köpt Green Kitchen Smoothies från paret bakom bloggen Green Kitchen Stories. Boken är super, och jag rekommenderar den varmt. Jag har redan hunnit göra många av recepten i den.

Även den här boken är inspirerande och bra för smoothies och annat, av min bloggvän Marita som bor i LA och kan vältra sig i solmogna frukter varje dag. Jag ser fram emot hennes nästa bok Mammaboost som kommer i augusti! Just den här boken på bilden är extra billig nu på Bokus, så jag slog till.

Vad har jag då själv i mina smoothies då? Det kommer att komma många smoothierecept här på bloggen framöver, var så säkra! Jag har precis skapat en ny kategori här på bloggen för smoothies. Den smoothie jag gör allra oftast själv är med mango, banan och havremjölk, och pimpas lite extra med vaniljpulver och mandelsmör. Här kommer receptet:


Banan- och mangosmoothie, 2 portioner:

125 g (ca 2 dl) fryst, tinad mango i bitar
1 banan i bitar (fryst ger krämigare konsistens)
3 dl havremjölk

1 nypa vaniljpulver

1 rågad tsk mandelsmör
Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa till slät
konsistens. Häll upp i glas och servera direkt. 

18 maj, 2017

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration