På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Mmmm. Gillar också choklad och lavendel. Har aldrig testat det i mousse, endast i kakor så detta recept kommer på min "att göra lista"!
ser underbart fräscht ut 🙂
Åh, vad lyxigt och gott!
Nämen ooooojjj så gott det där lät då 🙂
Vad gott det låter, skall nog förresten ta och testa chokladkakan med havssalt jag har liggande i köksskåpet 🙂
oj, vilken spännande smakblandning 🙂 jag tror jag måste börja våga testa lite mer spännande smakblandningar, jag kör alltid på de gamla välbeprövade som man vet att funkar istället för att våga testa nåt nytt.
men jag är ju också sämst på att städa egentligen, och sämst på lägga märke till när det är stökigt också, jimmy är mycket bättre på sånt där så det är han som brukar städa. det är därför jag måste blogga om det när jag väl gör det, för det händer så sällan 😉
Oh, fy fasen så gott det låter… spännande kombination med lavendel och salt till.
Lyckos dej som har ett proffs hemma som kan ta bilder åt dej. Såg att det finns en kvällskurs som man kan gå i konsten att hantera en systemkamera. Funderar på att anmäla mej till våren, finns säkert hur många hemligheter som helst att lära sej.
Hoppas lövbiffspastan ska smaka.
Låter som en efterrätt helt i min smak, mums!
Men det ser och låter ju helt fantastiskt!
Hoppas allt är bra med dig Helena! HA en underbar helg! KRAM
seriöst, du är en mästare på desserter! den här ser ju helt fantastiskt god ut (och jag älskar choklad + havssalt, mmm)!
Åh, vad gott det låter. En perfekt efterrätt att förbereda i förväg.
Oj så smarrigt! Jag är ett lika stort fan som du av lavendel och choklad med havssalt i. Kombinationen kan inte bli annat än himmelsk!! 🙂
Oj vilka bilder. Väldigt spännande och vacker blogg du har!
nam nam! 🙂 är väldigt svag för mjölkchoklad och det här lät jättegott och spännande med salt och lavendel i!
Låter underbart gott!
Iiiihh! Lycka! Jag har ju hur mycket lavendel som helst, detta ska jag prova 🙂
Otroligt snygg dessert! Salt och choklad är ju en klockren kombo.