Andra Öland

Möllstorp Deli

Direkt efter ölandsbron, i samma byggnad som Ölands turistinformation, ligger Möllstorp Bistro och Deli, en gourmetbutik med öländska delikatesser tillsammans med en bistro som serverar välsmakande husmanskost.

Vill man ha sig en riktigt lyxig köttbit är det med andra ord hit man ska åka.

En stor del av utbudet består av lamm, som lammfärsbiff, korv och rökt lammbog. Även hjort, fisk, ost och söta marmelader finns i utbudet. Vill man ha med sig en kulinarisk present från Öland finns det flera färdigpackade presentkorgar att välja mellan här.

När jag var där i lördags köpte jag med mig en flaska lingonlemonad att blanda en drink på, eller bara dricka som den är. Möllstorp Bistro och Deli är öppet på vardagar och lördagar, och deras hemsida hittar du här.

5 maj, 2010

6 kommentarer

  1. Åh så mysigt det ser ut !!
    Bagelserna blev, om jag får säga det själv, super, helt grymma !! Sambon blev oxå nöjd och det är ju alltid ett gott betyg.

  2. Vad bra, tack för tipset. Har bokat 1 vecka på Böda Sand i sommar. Skall bli hur skönt som helst! Då skall vi verkligen passa på att besöka både delin och bistron.

  3. Vilken härlig affär! Önskar att det fanns en riktig köttaffär i Linköping. Jag har precis köpt en egen glassmaskin och är helt såld på hemmagjord glass!! Något du har provat på?
    Det kommer snart ett videoklipp på min blogg. /Marty

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration