Mot Toscana!
Tusen tack för alla bröllopsgratulationer! Vi är så nöjda med vår dag! Och nu är det dags för nästa roliga grej – bröllopsresan till Toscana! Vi har packat och tvättat och sprungit runt, och nu ska vi snart åka. Ballys hundvakter har flyttat in, jag hoppas att de inte ordnar vilda fester och river stället. Men det är nog ingen risk.
Vi är jätteladdade inför vår resa, och ser fram emot att äta mycket italiensk mat och dricka goda viner. Tills vi hörs när vi är på hemmaplan igen, får ni hålla till godo med den senaste veckans favoritmat – Olofs bruschetta! Till två st behövs följande:
2 skivor lantbröd
1 stor tomat, hackad
ca 2 msk olivolja att ringla över
salt och peppar
Pesto:
ca 1 näve finhackad mandel
1 kruka basilika, finhackade blad
ca 1 dl olivolja
1 vitlöksklyfta, pressad
1 dl riven parmesanost
salt och peppar
Hacka tomaterna, ställ åt sidan. Gör peston genom att hacka, pressa och riva ingredienserna. Rör ihop till en pesto, och bre på nyrostade skivor lantbröd. Toppa med hackade tomater, flingsalt och grovmalen svartpeppar, och ringla lite olivolja över. Färdigt! Galet gott.
Lenita från Bohuslän
19 juli, 2011 at 6:06 e mÖnskar er en underbar resa med mycket kärlek & god mat!! Njut och ta hand om varandra! Kram Lenita.
Cupcakesfluffan
19 juli, 2011 at 7:02 e mSå gott det ser ut och ha en underbart härlig bröllopsresa
Tulipan´s bakverk
19 juli, 2011 at 7:23 e mHa så himla underbart och romatiskt.. och ta MÅNGA foton på framförallt den italienska underbara maten ;:)
Mia
19 juli, 2011 at 8:05 e mHa nu en härlig resa!!!! Stora kramar!!!!
Sofia
19 juli, 2011 at 8:06 e mÅhhh måste göra bruchetta Ha det underbart på er brökllopsresa : ) kram Sofia och än en gång du var så UNDERBART fin i din mormors klänning bland det finaste jag sett i brudväg : ) kram
MARCO PASHA
20 juli, 2011 at 12:19 f mHave a great honeymoon and enjoy the Italian food.
Hovkonditorn
20 juli, 2011 at 1:12 f mÖnskar er en härlig bröllopsresa!
Remsan
20 juli, 2011 at 5:06 f mHa det så himla härligt! Har ni hittat skatten?
Matarkivet
20 juli, 2011 at 9:18 f mVilken god bruschetta, men framför allt: Ha en underbar bröllopsresa!!
Emma
20 juli, 2011 at 4:01 e mHa det bra och njut av er bröllopsresa!!! 🙂
Anonym
20 juli, 2011 at 5:13 e mHa det helt underbart, kram marija
Karin
20 juli, 2011 at 8:52 e mGRATTIS till giftermålet och ha en riktigt bra bröllopsresa!!
Sannas Goda
21 juli, 2011 at 6:25 f mDe ser jättegott ut! Och ha en trevlig resa!
Anna
21 juli, 2011 at 10:33 f mStort grattis och såååå fina ni var!!! Hoppas ni får en alldeles underbar resa!!
Tack för ditt fina inlägg på min blogg!!
Njut av er resa och livet framför er som man och hustru!
Kramar Anna
Sofie
22 juli, 2011 at 8:36 e mHoppas ni får en riktigt härlig resa med massor av god mat!! Nog iofs inga problem!! Ät o njut av mat o varandra!!!
Kim
23 juli, 2011 at 3:28 e mTrevlig resa! Nyss hemkommen därifrån själv och är helt såld! Tror inte ni kommer gå hungriga.. 😉
Hanna
26 juli, 2011 at 7:04 f mHej! Lånade det här receptet… Galet goda blev de!
Cissi
27 juli, 2011 at 8:37 f mTrevlig resa och njut av VARANDRA 😀
Tina
27 juli, 2011 at 8:06 e mEtt stort grattis i efterkott. Du var jättefin som brud. Jag hoppas att du har en jättebra tid i Toscana…
LeChef
29 juli, 2011 at 1:01 e mHej! Jag har just lagt upp sidan http://www.receptplatsen.se och letar lite matintresserade personer att hjälpa fylla på med recept osv. Länkar gärna till din blogg från sidan eller lägger till en artikel om du vill skriva en. Skapar du en profil på sidan kan du även länka till din egen matblogg (den här bloggen dvs) i profilen och automatiskt visa dina inlägg på webbsidan.
http://www.receptplatsen.se kommer även ha en iPhone och Android app för att organisera sina recept, kokböcker och matsedlar.
Mvh,
LeChef