Andra

Nackdelen med att matsurfa

Det finns faktiskt en nackdel med att matsurfa mycket, trots att det är helt fantastiskt trevligt att få mat på många olika ställen, och det är den totala avsaknaden av lunchlådor. Vår frys hemma som normalt sett brukara vara full med små lunchlådor gapar nu lika tom som min mage 5 minuter innan lunch. Och då får man ibland svälja sin hemlagade matstolthet och fylla magen med sånt här. Och på sistone har det blivit ganska ofta… Jag har testat de flesta kartongförpackade lunchlådorna på marknaden, och kan komma med ett seriöst utlåtande; de är inte goda. Men jag har upptäckt att det faktiskt finns ljuspunkter. När jag förstulet smugit runt bland färdigmaten mellan frysdiskarna på MAXI har jag fyndat de Asien-inspirerade svarta lådorna från Findus, och de smakar faktiskt gott! (Ja, inte lådorna, men innehållet) Lite indisk touch, sådär. Det var dagens tips för alla er som lider av brist på lunchlådor. Nu ska jag iväg och – hör och häpna – matsurfa.

27 september, 2010

4 kommentarer

  1. hahahaha. jag äter aldrig färdigmat (har ingen mikro än så länge…) MEN jag har däremot levt på makaroner med ketchup de senaste dagarna så jag är nog precis lika illa hahaha.

  2. Visst är det underbart att slippa laga mat ibland, men precis som du skriver blir man utan lunchlåda. Du har väl sett Berras ihopskap vissa dagar. Jag äter hellre en omelett än de där färdigrätterna. Bilden på förpackningen ljuger ju alltid…

  3. Jag håller med, de flesta färdiglådor är inte goda. Jag försöker alltid ha hemmagjorda matlådor redo, men ibland funkar det inte och då är det ju ändå tur att de där färdigfrysta varianterna finns. Jag ska ta och testa den du rekommenderar nästa gång jag handlar.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration